18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Apróságok, amiket nem tanítanak a csiklóról a biológiaórán! Ezeket minden nőnek tudnia kellene!

A csikló lehet akkora, mint a pénisz.

nagykep?cikkid=169164&kep=orgazmus1-lead

A csikló aprócska szervnek tűnik kívülről, pedig nagyon fontos szerepe van a szexuális életben, a legtöbb lány először rajta tanulja meg az örömszerzést, és a legtöbb nő később is a segítségével jut a csúcsra.

Erről és sok másról azonban nem beszélnek a biológiaórán, pedig lenne mit, hiszen a szex fontos része az életnek. Olvasd el, milyen érdekes is ez az elsőre aprócskának tűnő szerv.

Érdekességek a csiklóról

A csiklóról bár többen azt gondolják, ez egy apróbb szerv, valójában majdnem akkora, mint a pénisz, méretét és súlyát tekintve is. Kívülről ugyanis a csiklónak csak egy része látszik, a csikló belső része 7-12 centiméter hosszú is lehet.

A csikló ugyanúgy fel tud állni, akárcsak a pénisz. A belső csiklónak van egy tengelye, ami ugyanúgy képes erekcióra is. Ugyanazokból a szövetekből épül fel, mint a pénisz. Szexuális együttlétnél a csikló megmerevedik, és kissé megnő. A férfiaknak ez is remek jelzés lehet arról, hogy egy nő élvezi-e a szexet, vagy nem. Hogy a szexben hogy érdemes hozzányúlni, arról itt egy korábbi cikkünk.

Ezen az aprócskának tűnő szerven több mint nyolcezer idegvégződés helyezkedik el. Ez különben kétszer annyi, mint amennyi a pénisz végén található.

A csikló is különböző lehet, akárcsak a pénisz. Mérete, színe szintén változhat. Van olyan, amelyik jobban kiemelkedik, de van olyan is, amelyik alig látszik. Persze érzékenysége is változik. Van, hogy egy csikló annyira érzékeny, hogy alig lehet megérinteni, de van, hogy kevésbé. 

A csikló miatt él át egy nő többszörös orgazmust, ugyanis koncentráltak az idegvégződések, így a csikló nagyon érzékeny mindenfajta stimulációra. Ez az oka annak, hogy egy nő elviekben szinte korlátlan számú orgazmusra képes. Ezt ilyen formában a férfiak nem képesek produkálni.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A csikló nem öregszik. Fiatalabb és idősebb korban is pont ugyanolyan érzékeny lehet. Jó hír, hogy egy nő nem veszít orgazmuskészségéből még idővel sem. Érzékenységéből nem veszít, mérete azonban változik, és egyre csak nőhet idővel. Ez a hormonális változások miatt van, meg lehet figyelni, hogy egyéb testrészek is nőnek az idő előrehaladtával, például a fülcimpa. Egy 32 éves nőnek a csiklója négyszer nagyobb, mint serdülőként. És ez a növekedés a menopauzával sem áll le. A menopauza után a csikló általánosságban hétszer nagyobb, mint születéskor.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük