18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 aprócska, de intő jel, hogy a pasid már nem szerelmes

Kezd ellaposodni kapcsolatod? Ha úgy érzed, múlóban a szerelem, vedd a kezedbe az irányítást!

Bár van, aki hisz az örök szerelemben, sokan úgy gondolják, hogy a bódult romantika nem tart örökké. Mégis, számtalan nővel megesik, hogy nem veszi észre a pillanatot, amikor a lángoló érzelmek kiszöknek a férfi szívéből, és az állítólagos szerelem megnyugtató tudatával élik tovább az egyre szürkébb mindennapokat. Pedig magától nem lesz jobb egy kapcsolat.

Ezen a ponton, amikor az illúziók parkolópályára kerülnek, új energiákra és lendületre lenne szükség, ezzel szemben a legtöbb ember a szerelem hiányában a másik iránti lelkesedését is elveszíti. Ebből fakad, hogy a szerelem végének jeleit sokan a párkapcsolat tragédiájával is egybekötik, pedig ekkor még nagyon is sokat lehetne tenni a megmentéséért. Figyeld a jeleket, hogy veletek ne ez történjen!

Szeretlek

A legtöbb nőhöz hasonlóan te is nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek a szónak? Pedig a szerelmi vallomásnál csalfább dolog nincs. A legtöbb pasi akkor ölti szavakba a legnehezebben érzelmeit, amikor azok valóban komolyak, hiszen, ha szerelmes, úgy érezheti, hogy kicsúszott a lába alól a talaj, és többé már nem az a belevaló manus söröskorsóval a kezében. Szerencsére azonban igenis van az a nő, akiért még a facér életről is megéri lemondani.

Ha eme szerencsések közé tartozol, becsüld meg kapcsolatodat, és ne csak a szavaknak higgy! Ha ugyanis neked ez az egyetlen szó többet jelent minden szeretetteljes gesztusnál, párod idővel hozzászokik, és már nem azért mondja, hogy szeret, mert tényleg úgy gondolja, hanem egyszerűen csak megszokásból, vagy ami még rosszabb: azért, mert akkor baj biztosan nem lehet semmiből. Ha a szeretlek már csak úgy hagyja el a pasi száját, mint a megakadt bakelitlemez görcsösen ismétlődő dallama, jobb, ha gyanút fogsz.

Hervadó virágok

A szerelmes férfinak nincs szüksége tanácsadó könyvekre a női vágy titkait illetően. Kezdetben minden pasi lelkes, virágot vesz, és olykor még egy szexi fehérneművel is meglep, vagy legalábbis egy tábla csokival. Az évek során azonban a nőcis ajándékok mobiltelefonná meg zsebkendőnyi számítógéppé változnak. A legtöbb pasi szép lassan megfeledkezik a reggeli kávéról, az apró kedvességekről és a törődésről, ami egy bizonyos fokig normális velejárója a hosszú kapcsolatnak.

Azonban légy résen, ha ugyanis a legkisebb ajándékot is kiirtja kapcsolatotokból a Miért kell nekem minden gondolatodat kitalálnom? mondat, akkor már a kelleténél jobban megfeledkezett rólad partnered. Ne törődj bele abba, hogy szemet hunyjon a tény fölött - ugyanúgy, ahogy ő örül a meglepetésvacsorának, te sem lennél annyira ingerlékeny, ha meglepne a kedvenc zenekarod CD-jével.

Távolság

Ha a pasi feltűnően előtérbe helyezi saját vágyait, ha nem törődik azzal, hogy te mit szeretnél, és nem viseli el az ellentmondásokat, az egyértelmű jele lehet annak, hogy többé nem vagy neki fontos. A szerelmes férfi ugyanis nem utazik el a haverokkal a világ végére, hanem téged visz el oda, miközben minden idegszálával arra figyel, hogy neked jó legyen.

Azonban, ha a szenvedély múlni kezd, ez a lelkesedés alábbhagy, és újra csábító lesz a régi jó facér élet, amikor nem kellett figyelembe venni egy nő igényeit. Ha feltámad partneredben ez a nosztalgia, hirtelen nemcsak azt veheted észre, hogy nem törődik veled annyit, mint régebben, de türelmetlenebb és kötözködőbb is lehet, mint eddig, és hirtelen nagyon fontosak lesznek az ő férfias igényei, legyen szó akár egy focimeccsről vagy pár egyedül töltött napról.

Figyelmetlenség

Ha együtt éltek, nem várhatod el partneredtől, hogy minden reggel megdicsérjen, milyen jól nézel ki. De bókokra minden nőnek szüksége van, amiért a maga eszközeivel küzd is. A pasik pedig szerencsére nem fából vannak, úgyhogy ezekkel a rafinált praktikákkal még évek múlva is hatásosan kibillentheted párodat kényelmes közönyéből. Ha azonban már egy új, vadító fehérneműre vagy a lehető legdögösebb kinézetedre sem figyel fel, akkor baj van.

Ha ugyanis múlnak az érzelmek, akkor ritkulnak a bókok, és azon kaphatod magad, hogy a legbiztosabb női fortélyokat is hiába veted már be.

A mindig pontos pasi egyre többet késik, este pedig úgy fekszik be melléd az ágyba, hogy oda se pillant, milyen vadító csipkecsodát öltöttél magadra egy szenvedélyes éjszaka reményében.

Hogyan keltsd életre a szenvedélyt?
Ha fel szeretnéd éleszteni az érzelmeket, írj szerelmes levelet párodnak. Bár az SMS és a chat-programok korában régimódinak tűnhet, írásos formában tisztázhatod az érzéseidet, vagy megvallhatod, mi az, ami szerinted összeköt benneteket, de párodnak jobban kellene rá figyelnie. Most egy vicces, romantikus vagy extrém szerelmeslevéllel nyerhetsz is! A részletekért kattints ide.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük