Tudj meg mindent az egyéni üléses állításról!
Ismertető
Miért jó az egyéni üléses családállítás, és kiknek ajánlott? Ha szeretnél többet tudni róla, olvasd el az ismertetőt!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyéni üléses állítás nagyjából egy órát vesz igénybe. Ennek során elmondom, amit a családfelállítás módszeréről tudni kell, aztán megfogalmazod a kérdésedet, ha lehet, röviden, minden körítés nélkül.

Hogyan készülhetsz rá?

Próbáld megtalálni azt az egy, bővített mondatot, melybe a problémád belefér. Valószínűleg megkérdezem majd, ki volt nehéz sorsú a családodban.

Ilyen, ha valaki nem tud megszületni - vetélés, abortusz -, vagy nincs esélye teljes életpályát leélni - csecsemő-, gyermek- és fiatalkori halál, továbbá a kitagadottság, esetleg pszichés vagy más súlyos, halálos betegség, baleset, öngyilkosság, mozgáskorlátozottság, árvaság, örökbefogadás, elszakítottság a szülőktől, gyerekektől, valamint háborús és politikai tragédiák, üldöztetések, kitelepítések és a többi.

Lehet, hogy felteszem még ezt a kérdést is: édesanyádnak és édesapádnak volt-e más, fontos kapcsolata azelőtt, hogy összekerültek? Ilyen például a korábbi házasság, jegyesség vagy egy nagy szerelem.

Hogy történik maga az állítás?

Kétféle módon dolgozhatunk, bábukkal vagy papírlapokkal, esetleg ezzel is, azzal is. Hasonlóan kezdünk, mint a csoportos állításnál: kiválasztjuk a szereplőket, például édesanyádat, édesapádat és téged, majd térben elhelyezzük az őket képviselő bábukat vagy papírlapokat.

Míg azonban a csoportfoglalkozás alatt te kívülről nézed - mintha színházban ülnél -, ami történik, az egyéni állításnál lehetőséget kapsz arra, hogy magad is átéld a különböző viszonyrendszereket. Beállhatsz ugyanis az egyik vagy másik szereplő helyére, így kipróbálhatod azt is, mit érez irántad az a családtagod, akivel történetesen komoly konfliktusban vagy. Állítás közben új szereplők is előkerülhetnek, hiszen sokat beszélgetünk, ami segít abban is, hogy összefüggésekre bukkanjunk, és megoldást találjunk.

Egyéni üléses állítás
Ne foglalkozz a többiekkel. Ha zavar a sok idegen ember, gyere el hozzám egyéni felállításra. Ilyenkor nem csupán kívülről nézed a családfelállítást, hanem az első pillanattól kezdve aktívan részt veszel benne.
Bejelentkezés:
e-mail címen: federer@rendszerakademia.hu
telefonon: 0620-219-46-36.

Kiknek ajánlott?

Mivel az egyéni üléses állításnál te dolgozol a saját energiáiddal, ez az állítási forma nem mindig pótolja a csoportos felállítás katartikus élményét, vagyis azt a lehetőséget, hogy képviselők mutatják meg neked azokat a folyamatokat, melyek az életedben hatnak. Viszont lehetővé teszi, hogy a saját tempódban haladj, és esetleg részletesebben is foglalkozz azzal, ami aktuálisan a legfontosabb számodra.

Az egyéni állítást annak ajánlom, aki tart attól, hogy idegen emberek előtt beszéljen a gondjairól. Segíthet abban az esetben is, ha valakinek nagyon bonyolult, több szálon futó problémája van, ilyenkor ugyanis sikerrel tesztelhetjük, hogy vajon mi az, ami leginkább hat rá. De jó arra is, hogy egyszerűen csak kipróbáld a módszert, és megtapasztald, hogyan működik.

(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1698096&banner=1698095&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük