Az 5 leggyakoribb női hiba, ami miatt elveszítheted a párod
A vágy beteljesülésénél nincs szebb pillanat, de nemcsak megszerezni, megtartani is tudni kell a férfit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az évek során minden kapcsolatban vannak nehéz időszakok, ha azonban az idő múlásával elfelejtesz odafigyelni párod igényeire, ezeket nemcsak egyre nehezebb lesz túlélni, de idővel kapcsolatotok végéhez is vezethet. Ahhoz, hogy kedvesed nap mint nap mindent megtegyen érted, nemcsak az első randin kell őt lenyűgöznöd, de a fáradt hétköznapokon sem szabad megfeledkezned a csábítás művészetéről.

Öltözz fel!

Egy-egy rafinált ruhadarab csodákra képes. Ezt még akkor sem szabad figyelmen kívül hagynod, ha együtt éltek, mert lehet, hogy a mackónadrág a legkényelmesebb viselet, de nem éppen a legszexibb. Próbálj meg otthon is vonzó lenni.

Ez persze nem azt jelenti, hogy komplett partiszerelésben kell hazavárnod párodat, de a szexi fehérneműk erejét mindenképpen használd ki! Ha párod fáradtan hazaér, garantáltan jólesik majd neki, ha nem egy ismerős bugyi villan elő a szabadidőnadrág alól, hanem egy sokkal izgatóbb csipkecsoda.

Problémás napok

A hétköznapok azonban nem csak csábos pillantásokból és heves ágyba bújásokból állnak. Ha könnyedén szeretnéd átvészelni a nehéz időszakokat, a legnagyobb csatározás hevében se feledkezz meg arról, milyen, amikor a vita helyett a szenvedély lángol köztetek. Ha valamit nagyon elviselhetetlennek érzel párodban, emlékezz vissza arra, hogy régebben ugyanez a mániája mennyire idegesített fel. Ha egyáltalán nem zavart, akkor könnyen lehet, hogy nem ezért az apróságért kell tányértörésre vinni a dolgot, hanem át kell gondolnod, mi is az a valós probléma, ami kiverte nálad a biztosítékot.

Forró dróton

Van azonban, ami még az értelmetlen vitánál is rosszabb férfiszemmel, és ez az értelmetlen telefonhívás. Csak azért, hogy jó reggelt kívánj neki, megkérdezd, mit szeretne vacsorázni: nem érdemes felhívni. A külön töltött időt inkább használd fel arra, hogy különleges meglepetéssel kedveskedj neki: szerezz be egy üveg finom bort, és készíts elő valami hangulatos zenét, nem baj, ha éppen unalmas jazz akad a kezedbe: a szex aláfestésének kiváló. Ha egy szótlan nap után így várod haza, könnyen lehet, hogy másnap egy kedves üzenettel vagy telefonhívással hálálja majd meg szenvedélyes ötletedet.

Levegőt!

A legtöbb nő könnyen beleesik abba a hibába, hogy az évek során majdnem az összes baráti kapcsolatát leépíti, és minden energiáját a párkapcsolatából meríti. Ha azonban párod az egyetlen ember, akire számíthatsz, ő ezt könnyen tehernek érezheti. Ne kedvesed legyen az, akivel minden apró problémádat megosztod, ez ugyanis oda vezethet, hogy végül minden romantika és újdonság elveszik kapcsolatotokból. Hidd el, ha kapcsolatotok nem csak a mindennapok terhéről, hanem rólatok szól, sokkal intenzívebbek lehetnek az együtt töltött pillanatok.

Előfordulhat az is, hogy időnként kicsit nagyobb térre van szükségetek. Ilyenkor nem kell rögtön attól tartanod, hogy a szerelem elmúlt: ha megadjátok egymásnak a szükséges időt és távolságot, később sokkal intenzívebben lángolhat fel köztetek a szenvedély.

Változások kora

Együttélés során természetesen nehezebb megadni a másiknak a szükséges szabadságot, de ilyenkor el kell fogadnod azt, ha párod időnként több időt szeretne együtt tölteni a barátaival, mint veled. Különösen, ha régen is igénye volt a férfias programokra. Ne próbáld őt megváltoztatni, és leszoktatni olyan tulajdonságairól, amelyekkel együtt megismerted.

Szeresd őt úgy, ahogy az első pillanatban: végtére is, nem az az ember vonzott magához, akivé őt tetted, hanem az, akit egyszer kiszúrtál a tömegből.

Ezt is szeretjük