18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan kapj meg a pasitól bármit egyetlen szó nélkül?

Nem feltétlenül kellenek szavak ahhoz, hogy behálózd a férfit: ejtsd rabul a testbeszédeddel!

Bár ritkán születik szerelem szavak nélkül, a csábítás művészete alapvetően a nonverbális jeleken múlik. Van, akinek természetes vonzereje a legtöbb pasi számára ellenállhatatlan, de valójában ő sem csinál mást, mint ösztönösen alkalmazza a rafinált i gesztusok bőséges kelléktárát.

Ha te nem tartozol azon szerencsések közé, akik segítség nélkül ráéreznek, hogyan kell fél perc alatt behálózni egy férfit, nem árt tudatosan javítanod a helyzeten. Az alábbi praktikákkal elérheted, hogy kiszemelted veled, ne pedig mással akarjon megismerkedni!

A tökéletes belépő

Ha szeretnéd, hogy a férfiak felfigyeljenek rád, rögtön az elején érdemes kezdened. Azon, ahogy belépsz egy szobába, több múlik, mint gondolnád: ez ugyanis az a pillanat, amikor eldől, érdekes vagy-e, vagy csak egy a sok közül. Mielőtt átlépnéd a küszöböt, állj meg egy pillanatra az ajtóban, felemelt fejjel és leengedett vállakkal. Lazán nézz körül a szobában, mintha keresnél valakit: ha így is van, és nyomban észreveszed az ismerősödet, nézelődj még néhány másodpercig.

Ez azért fontos, hogy minden potenciális partner jól megnézhessen, amikor a legjobb formádban vagy. Egy-két szempárt el is kaphatsz tekinteteddel, de ne időzz túl sokáig az ajtóban: pár pillanat után lépj be, még mindig egy leheletnyi mosollyal az arcodon, és vonulj át a szoba közepén. Még akkor is, ha a sarokban kötsz ki, az emberek első benyomása az lesz, hogy magabiztos ember vagy.

Érd el, hogy meg akarjon ismerni!

Nevezhetjük karizmának vagy vonzerőnek, általánosan megfigyelhető, hogy a férfiak nem az alapján döntik el, hogy egy mennyire intelligens, amit mond, hanem már korábban, a kinézet hatására ítélkeznek.

Éppen ezért a csábításban kulcsfontosságú a tekintet, hiszen a szemek ízelítőt adnak személyiségedből is. Nem nagy titok, hogy, ha valakinek szeretnéd felkelteni az érdeklődését, a leghatásosabb fegyver a tekinteted lehet, de nem mindegy, hogyan használod! Ha nem nézel a pasi szemébe, azzal olyan hatást keltesz, mintha zavarban lennél, vagy nem érdekelne.

Az sem tanácsos azonban, hogy erőszakosan ragaszkodj a szemkontaktushoz: a leghatásosabb, ha pár másodpercig kivársz, majd lesütöd a szemedet, hogy egy röpke szünet után újra elkaphasd a tekintetét. Ez a macska-egér játék jelzi, hogy nem akarod mindenáron rögtön kisajátítani magadnak a figyelmét, de nem bánod, ha felperzselődik a levegő.

Adj jelet, hogy megszólítson!

Ha azt szeretnéd, hogy kiszemelted közeledjen, sokféle jelet küldhetsz felé. Nézz rá nyílt és egyenes tekintettel, mosolyogj, és fordulj felé a testeddel. Légy azonban óvatos: ha mindhárom jelet egyszerre küldöd, az akkor egyértelmű üzenet, hogy szeretnél valamit a pasitól. Van, akinek kifejezetten imponál, ha valaki kacér és lényegre törő, mások azonban szeretnek megküzdeni a prédáért, és lassabb tempóban akarnak haladni a hódítás útjain.

Bármelyik típussal van dolgod, testbeszéded legyen laza és nyitott. Ha karba tett kézzel állsz, esetleg a táskádat vagy az italodat szinte pajzsként szorongatod magad előtt, az nem túl hívogató. Általában azokkal kezdenek el beszélgetni és flörtölni a férfiak, akiknek nincs összefonva a karjuk, hanem csak lóg a testük mellett, vagy más laza pózt vett fel, lábaik kisterpeszben, nem pedig szorosan egymás mellett állnak, és testük a tömeg felé fordul.

Mutasd meg a hüvelykujjad!

Általában a domináns, határozott és érdekes emberek előszeretettel teszik közszemlére a hüvelykujjukat. A tenyérjóslásban a hüvelykujj erős személyiségre utal, és a testbeszédben is a határozottság jele: a magabiztos, pasivadító k gyakran kint hagyják a hüvelykujjukat, amikor a kezüket zsebre teszik.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha már a kezeknél tartunk, érdemes odafigyelni arra is, hogy merrefelé fordul a tenyered, amikor megpróbálsz jó benyomást tenni valakire. Ha lehet, próbáld úgy tartani a kezed, hogy a tenyered partnered felé forduljon, hiszen a kezed és a csuklók így nemcsak szép, hanem őszinteséget és nyitottságot is tükröz, arról nem is beszélve, hogy a vékony, hófehér bőr az egyik első számú vágykeltő a férfiak körében.

Cikkünk Tracey Cox Szuperflört című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük