Így csavard az ujjad köré a férfit, bárhol is vagy

3 apró trükk, ami mindig beválik

Néhány kisebb jelzés is elég lehet a csábításhoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki a csábítás szakértője, míg másoknak a flört nem megy annyira könnyen. Alkati kérdés is, hogy ki mennyire nyitott, merész vagy szégyenlős ahhoz, hogy bizonyos módszerekkel felkeltse az ellenkező nem érdeklődését.

A dolog trükkje ráadásul, hogy mindezt alig észrevehetően kell kivitelezni, úgy, hogy ne tűnjön erőltetettnek vagy látványosan szándékoltnak - ám ezt szerencsére bárki elsajátíthatja, és rutint szerezhet benne. Íme, az alapok, melyeket bárhol alkalmazhatsz.

Szemkontaktus

A legegyszerűbb, ugyanakkor legközvetlenebb módja annak, hogy szavak nélkül is kapcsolatot létesíts valakivel, ha felveszed vele a szemkontaktust. Előnye, hogy nagy távolságokat át lehet vele hidalni, és akkor sem kínos a helyzet, ha a másik nem veszi az adást.

Persze nem kell mereven bámulnod, mert ha van esély a közös hullámhosszra, akkor a férfi már apró jelből is megérti, hogy felkeltette az érdeklődésed. Próbáld elkapni a tekintetét, és több, mint egy, de kevesebb, mint négy másodpercig tartani a szemkontaktust. Ha rád mosolyog, majd félrenéz, aztán vissza, nyert ügyed van - ahogyan magad is ezt a taktikát követheted.

Szemöldökvillanás

Egy szempillantásnyi, gyors szemöldökemelés szintén megteszi a hatását. Ez nem elsősorban szexuális jelzés, de szimpátiát kelt, és mindkét nem esetében működik. Jó eséllyel viszonozza a másik fél, ha észreveszi, illetve barátságos és elérhető személyként könyvel el.

Mosoly

A mosoly szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni. A legjobb smink, de ami még fontosabb, azt a jelzést küldi, hogy nyitott és megközelíthető vagy. Ha zárkózottnak tűnsz, könnyen elriaszthatod azt is, akinek egyébként lenne kedve próbálkozni. A mosoly viszont azt is üzeni, hogy boldog és jókedvű ember vagy, aki kellemes társaság, és aki mellett a másik biztonságban tudhatja magát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindez általában elég szokott lenni ahhoz, hogy a férfi lépjen valamit. Ha a dolgok menetrend szerint alakulnak, akkor hamarosan megszólít, és beszédbe elegyedhettek. Ekkor elkezdheted óvatosan tükrözni a mozdulatait, és törekedhetsz arra, hogy hozzáérj, esetleg megérintsd a karját. A kutatások szerint az érintés az egyik legbiztosabb módja a szimpátia felépítésének.

Ezt is szeretjük