A vőlegény exe menyasszonyi ruhában rendezett jelenetet az esküvőn - Videóra vették a mutatványt
A volt barátnő teljesen tönkretette az esküvőt: videón, amit művelt.

szomoru menyasszony
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden menyasszony arra vágyik, hogy tökéletes esküvőn fogadhasson örök hűséget szerelmének, és később romantikus fotók, megható videók segítségével idézhesse fel újra életük egyik legszebb napját.

Valószínűleg az a kínai ara is hasonlókról álmodozhatott, akinek a videója az egész internetet megdöbbentette. Sajnos számára nem boldog, hanem megalázó és kellemetlen pillanatokkal teli volt az esemény, melyen megjelent szerelme exe is, méghozzá nem is akárhogyan.

Durva jelenetet rendezett a vőlegény exe

Az egyik vendég töltött fel a netre egy felvételt arról a jelenetről, ami garantáltan az összes menyasszony legrosszabb rémálma. A meghívottak szerint minden a tervek szerint alakult, azonban egyszer csak megjelent a helyszínen a férfi exbarátnője, akivel állítólag azért szakított, mert úgy érezte, nem passzol egymáshoz a személyiségük. A nő ráadásul esküvői ruhában és fátyolban állított be a ceremóniára, és, bár először állítólag csak csendben ült, és nézte a szertartást, a csók előtt teljesen kikelt magából. Ezt láthatod az alábbi felvételen is.

Mielőtt a hitvesi csókra került volna a sor, a volt barátnő felállt a helyéről, és odament a párhoz. Elkapta a vőlegény kezét, és sírva könyörögni kezdett neki azért, hogy fogadja őt vissza, és ne vegye feleségül a lányt. A jelenlévők szerint azt kiabálta, hogy az ő hibája az egész, majd, amikor a férfi elrántotta a kezét, térdre rogyott, és sírni kezdett. Nemcsak a szerelmeseket, de a papot is sokkolta a jelenet. Először csak annyit mondott, hogy egy váratlan helyzet alakult ki, majd hozzátette, talán ez a szerelem valódi oldala.

A cikk az ajánló után folytatódik

A menyasszony is teljesen ledöbbent, megszólalni sem tudott, majd, miután végignézte az egészet, otthagyta párját az oltár előtt, aki nem sokkal később utána sietett, otthagyva a földön zokogó exét. A videót már több mint 2,2 millióan látták, és rengetegen meg is osztották a véleményüket az incidenssel kapcsolatban. A legtöbben nem értették, miért alázta meg magát ennyire a volt barátnő, és felháborodtak azon, hogy pont az esküvőn akarta visszaszerezni volt partnerét, és ezzel tönkretette a szerelmesek nagy napját. Sajnos az nem derült ki, hogyan is folytatódott a történet, de a többség szerint végül nem mondta ki a pár a boldogító igent.

Vicces, kínos dolgot fedeztek fel az esküvői fotón

A fotózás sem sül el mindig olyan tökéletesre, amilyenre a pár szeretné. Van, hogy a póz vagy a háttér nem mutat olyan jól, esetleg az ara vagy a vendégek vágnak furcsa arcot. De olyan is előfordul, hogy a látszólag szuper kép hátterében vesznek észre valami extra kellemetlent utólag a szerelmesek. A következő felvételekkel pontosan ez történt: nem várt dolog rondított bele a fotókba.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük