Ha te is beszélsz a kutyádhoz, erről tudnod kell - Nem biztos, hogy jó ötlet

Ezután kétszer meggondolod majd, hogy folyamatosan diskurálsz-e a házi kedvenceddel.

Jó ötlet beszélni a kutyához?
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemcsak a kutyatulajdonos számára lehet fárasztó az állandó információáradat, amivel egy nap során találkozik az ember, hanem bizony a kutyusnak is.

Erről tudnod kell, ha te is szoktál beszélni a kutyádhoz

Az Én Kutyám Magazin ezúttal egy igazán érdekes kérdéskörnek járt utána, amely valamennyi gazdit érint. Beszélünk, gügyögünk a kisállathoz, azonban ebből ő vajmi keveset ért. De vajon ez hasznos, megnyugtató számára, vagy problémája is lehet belőle? 

A lap szakértő segítségével járt utána a jelenség okainak, és annak is, hogy mi mindenre érdemes mindenképp odafigyelni a gazdi és a kutya kommunikációját illetően. Kattints ide, és olvasd el a cikket!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük