Amitől biztosan egymásnak estek

Így hatnak a legerősebb szexelixírek

Előfordul, hogy a vágy csökkenésének kémiai okai vannak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A természetgyógyászattal foglalkozók régóta ismernek olyan gyógynövényeket, amelyek fokozzák a nemi vágyat és javítják az ágybéli teljesítményt. Ezek először a népi orvoslásban hódítottak, majd tudományos kutatások is igazolták hatékonyságukat.

A szexualitás bonyolult rendszer, melynek zavartalan működtetése rendkívül fontos. Ebben lehet segítségedre néhány gyógynövény, mely nemcsak a libidóra van jó hatással, de az általános közérzetre és az egészségi állapotra is.

Gingko biloba

A gingko biloba vagy páfrányfenyő frissítő hatású gyógynövény, mely képes ellensúlyozni a szervezetben végbemenő káros folyamatokat. A fáradt testet energiával tölti fel, stresszhelyzetben viszont nyugtatóként hat. Jó hatással van a keringésre, mely különösen a férfiak esetében fontos, beszűkült, kevés vért továbbító artériák mellett ugyanis esetlegessé válhat az erekció.

De a gingkót fogyasztó nők is azt tapasztalták, hogy a gyógynövény pezsdítő hatással van a nemi életükre, sokan intenzívebb és hosszabb ideig tartó orgazmusról számoltak be, és gyakoribbá válik a többszörös orgazmus élménye is. A gingko emellett fokozza az ondótermelést és a hüvelyi nedvességet, valamint érzékenyebbé teszi a klitoriszt.

Bár a gingko hatása rendkívül gyorsan érvényesül a szervezetben, az igazi előnyök kiaknázásához legalább hat hónapos alkalmazás szükséges.

Ginzeng

A ginzeng fokozza a nemi hormonok termelődését, így a tesztoszteronét is, így mind a nőkben, mind a férfiakban erősíti a nemi vágyat. Az ősi kínai szexterápiák legfontosabb és legáltalánosabban alkalmazott gyógynövénye, és a török szultánok is esküdtek potencianövelő hatására.

Serkenti a testnedvek kiválasztását, és lazító hatással van az érfalakra, valamint a mellékvesék hormontermelésére, így segít leküzdeni a szexuális érdektelenséget, melyet a megváltozott hormonműködés is okozhat.

Yohimbe

A yohimbe Nyugat-Afrikában őshonos örökzöld növény, melyet potencianövelő hatása miatt természetes viagraként is emlegetnek. A növényben található különböző alkaloidok hangulatjavító hatással is rendelkeznek, és MAO-gátló tulajdonságai miatt antidepresszánsként is használják. A yohimbe hatékony szer az erekciós problémák kezelésére, de az egészséges személyekre is erőteljes hatást gyakorol. Hatására kitágulnak az erek, erősebb lesz a véráram és csökken a vérnyomás. Mivel ennek a növénynek erőteljes mellékhatásai lehetnek, csak megfelelő körültekintéssel alkalmazható.

Héla zab

A héla zab vagy vadzab itthon is megterem, bár gyomnövénynek tekintik. A vitaminok és ásványi anyagok mellett egy béta-sziszterol nevű növényi hormon is található benne, amely jó hatással van az ember hormonszintjének alakulására.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Közreműködik a megfelelő tesztoszteron-egyensúly kialakításában, illetve a nemi szervek reakciókészségének fokozásában. Nyugtató hatása segít az ellazulásban, valamint fokozza az erotikus élményekre való nyitottságot. Gyógyászati célra még nem egészen érett magjai alkalmasak.

Cikkünk megírásában Dr. Chris D. Meletis Természetes szexelixírek című könyve segített.

Ez a legáltalánosabb és kevésbé általános nemi problémákra gyógymódokat ajánló kézikönyv többek között számos olyan érdekfeszítő kérdésre adja meg a választ, mint például: Hogyan növelhetjük potenciánkat a ginzeng segítségével? Hogyan hat a zab a nemi vágyra? Elősegíti-e a gingko biloba a sorozatos orgazmust? Emellett az is kiderül belőle, hogy a bemutatott gyógynövények segítségével miként teheted még változatosabbá és élvezetesebbé a nemi életedet.

Kiadja az Alexandra kiadó
Ára 1200 Ft
A könyvet itt rendelheted meg »
Ezt is szeretjük