Szappan helyett személyeset: ezekkel lepd meg a legjobb barátnőd

Drága pipereholmik és vásárlási utalványok helyett sokkal nagyobb örömet szerezhetsz saját készítésű ajándékokkal!

barátnők ajándék karácsony meglepetés ajándékozás nők
beauty and style
Top olvasott cikkek

A testvéreden és anyukádon kívül biztos, hogy neked is van egy olyan fontos nő az életedben, akit úgy ismersz, mint a tenyeredet: úgy hívják, a legjobb barátnő. Ő az, akire mindenben számíthatsz, és akit bármikor felhívhatsz, mert akár az éjszaka közepén is felkel, és elmegy hozzád, ha nagy a baj.

A legnagyobb fejtörést ő okozhatja, ha meglepetésről van szó, részben azért, mert túl könnyű megvenni azt a könyvet, amiről tudod, hogy tetszeni fog neki, másrészt pedig azért, amit érdemelne, nem biztos, hogy megengedheted meg magadnak.

Személyes ajándékok kreatívan

Nem kell bankot rabolnod, hogy maradandót adj: saját készítésű apróságokkal is meglepheted. Ha idén karácsonyra igazán egyedi, különleges és emlékezetes dolgokkal szeretnéd megajándékozni, a következők közül érdemes válogatnod. Nem kell rájuk sokat költened, mégis nagy örömöt és sok boldog pillanatot okozol majd velük a barátnődnek.

barátnők ajándék karácsony meglepetés

Emlékbörze: elég a mobilodban található fotókat végigpörgetni, számtalan közös élmény és vicces sztori köt össze titeket. Használd fel őket, készíts belőlük egy válogatást! Írd le külön cetlikre, milyen vicces történetek vannak a hátatok mögött, melyek azok az elszólások, amelyeket csak ti értetek, belső viccek, amelyeken más nem nevet. Akár egy szépen kidekorált dobozban vagy egy dizájnos befőttes üvegben adod át: biztos a siker.

Bakancslista: készíts egy bakancslistát: szerepelhetnek rajta olyan mérföldkövek is, melyeken túl vagytok, ezeket pipáld ki, de írj fel jó néhány olyat is, amiről már régóta beszélgettek, eddig mégsem sikerült megvalósítanotok. Nem kell feltétlenül nagy eseményekre gondolnod, nyugodtan jöhetnek a kisebb célok, programok is.

Romantikus "randi": főzd meg azt a fogást, amitől odáig van, vegyél egy drága bort, de ne a pasidat, hanem a barátnődet vendégeld meg. Jó móka lesz kibeszélni az összes rémes randit, és megállapítani, hogy ti vagytok a tökéletes páros.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Rendelj titokban: rendelj valami apróságot a netről az ő címére, úgy, hogy előre kifizeted. Egy telefontokot, ékszert, valami vicces kütyüt, esetleg egy cuki díszpárnát vagy puha plédet. Mindegy, mi az, ha az ízlése alapján választasz, a lényeg úgyis a meglepetésen lesz. A megjegyzésben pedig tegyél rá valami utalást, hogy kitől is érkezett a nem várt csomag.

Házi szépségszalon: együtt jártok kozmetikushoz is? Mi lenne, ha egy délutánra a lakásodba költözne a szalon? Vegyél néhány kencét, és hívd át barátnődet egy speciális kezelésre, pezsgőzés közben esik a legjobban az arcpakolás! 

Téma pizsipartihoz

Éjszakába nyúlóan trécseltek, és bújjátok a netet? Ezt a képválogatást ne hagyjátok ki, de zsepiket készítsetek: megindító esküvői fotók, ahol a pár mindkét tagja közelebb van a száz évhez.

(Képek: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük