A legveszélyesebb nőtípusok a férfi munkahelyén: a párod könnyen elcsábulhat
Van, aki számára a munkahelyi flört izgalmas kihívás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kollégák a csábító kísértések egész tárházát tartogathatják férfiaknak és nőknek egyaránt. Mivel a munkahelyen igyekszik mindenki a legjobb formáját, a legmegnyerőbb külsejét és viselkedését hozni, sokszor könnyű vonzalmat érezni a másik iránt.

Azonkívül a hosszú együtt töltött idő, a közös poénok és projektek, a közös problémamegoldás és a kölcsönös segítségnyújtás is összekovácsolhatják az ellenkező neműeket.

Íme, a legveszélyesebb nőtípusok, akiknek sok pasi nehezen áll ellent.

A gyakornok

A lehetséges csábítók között előkelő helyen van az újonnan érkezett gyakornok, aki még nem tájékozódik rutinosan a cég életében. Nemcsak friss, új színfoltja az unalmas hétköznapoknak, de feltehetően segítségre, illetve tanítgatásra is szorul, ami kiváltja a férfiak pátyolgatási kedvét. Ugyanakkor valószínűleg igyekszik bevágódni a kollégáknál, és a jobbik arcát mutatja. Mindez legyezgetheti a férfi hiúságát, aki könnyen úgy érezheti mellette, hogy felnéznek rá és tisztelik - ez pedig az egyik legjobb libidónövelő lehet az ellenkező nem számára.

A rámenős

A rámenős kolléganő elsőre talán idegesítő is. Nem árul zsákbamacskát, otthon van a flörtben, és nemritkán szinte felajánlkozik. Kísértésfaktora abból származik, hogy könnyű préda.

Ha véletlenül történne valami, a férfi hivatkozhat arra, hogy a nő rámászott, elcsábította és hasonlók. Az ilyen flört viszont egyáltalán nem hosszú életű, hiszen ezt a nőtípust kevés férfi veszi komolyan.

A csendes szende

A csendes, introvertált leányzó, aki inkább távol marad a társasági élettől, első látásra talán fel sem tűnik, mert ha lehet, elbújik az íróasztala mögött. Nem kizárt, hogy könnyen zavarba ejthető, ám zavarát a férfikollégák félreérthetik, és bátorításnak vehetik. Ha viszont nehéz rá hatást gyakorolni, az még inkább olaj lehet a tűzre, és a férfi kihívásnak tekinti, hogy megnyerje a szimpátiáját. Az ellenkező neműek pedig szeretik a kihívásokat - és talán csak a móka kedvéért, vagy azért, hogy lássák, sikerül-e nekik, könnyen flörtbe kezdhetnek vele.

A haverkodó

A haverkodó kolléganő lehet, hogy kissé fiús, ezért elsőre szóba sem jöhet. Viszont nagy előnye, hogy a többi kolléganőnél sokszor könnyebben megtalálja a közös hangot a férfikollégákkal - például azért, mert ő is hasonló hobbikkal foglalkozik.

Lehet vele motorokról e-mailezni vagy épp megbeszélni az előző napi meccset, jó a humora és érti a poénokat is. Azután egy szép napon, mivel a kutatások szerint is nehéz fenntartani a férfi-nő barátságot, a haverság könnyen más síkra terelődhet.

A felettes

A felettes azért lehet veszélyforrás, mert sok férfi nehezen viseli, ha egy nő dirigál neki. Ezért, hogy képletesen kiegyenlítődjenek a hatalmi különbségek, és a férfi valamilyen módon bizonyítsa férfiasságát és rátermettségét, kikezd a főnökkel. A kutatások szerint nem is olyan ritka ez a mechanizmus. Persze, az, hogy léteznek bizonyos kísértések, még nem azt jelenti, hogy ne lehetne ellenállni nekik.

Neked volt már részed munkahelyi flörtben?

Ezt is szeretjük