A 4 legszexibb női tulajdonság

Amibe a férfiak rögtön beleszeretnek

Nem érted, mit kedvelhetnek benned a pasik, hiszen nem vagy egy címlaplány? Eláruljuk!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt már az elején leszögeznénk, hogy a pasik szeretik a szexi lányokat. Bizonyára nem véletlenül örvend a mai napig legendás népszerűségnek Marilyn Monroe, ugyanakkor az is tény, hogy a fellebbe fehér szoknya és a platinaszőke haj még nem elég a szerelemhez.

Az, ami igazán megfogja a férfiakat, az nem a 90-60-90-es álomalak, hanem a belső. Egy csinos dekoltázs figyelemfelkeltésre garantáltan jó, de akkor sem kell rosszul érezned magad, ha nem a címlaplányok külső kvalitásaival próbálsz hódítani - az alábbi tulajdonságokkal ugyanis bármelyik pasit az ujjad köré csavarhatod.

Komoly lányok kellenek

Tévedés, hogy a komoly k dolga nehéz, ha párra vadásznak. A férfi számára ugyanis fontos, hogy ő is megbízhasson abban, akit választ magának, és, ha a flört során nem is árt néhány csábító mosolyt beiktatni, később a humornál többet ér az, ha súlya van a kimondott szavaknak. A vicces lányok szórakoztatóak lehetnek, ám ezzel szemben a komolyak őszinték, és, ha valamit elárulnak magukról, annak a pasi is érzi a jelentőségét.

Ők nem mennek bele csak úgy a könnyed játékokba, ezért nem is azok lesznek, akikkel bárki cicázni fog. Lehet, hogy egy komoly nehezebben nyílik meg, éppen azért, mert nem szórakozni akar, de, ha ez megtörténik, akkor nincs mese, a pasinak muszáj beleszeretni. Hiszen ez megtiszteltetés, illetve ellenállhatatlan kihívás is egyben.

Játékos magabiztosság

Egy kis magabiztossággal szintén könnyen behálózhatod a férfiakat, de nem árt, ha tartod a mértéket. Az ugyanis nem jó, ha a határozottság rámességbe hajlik, tehát az ismerkedés fázisában jobb szilárd önbizalmadat kicsit takargatni. Ne tedd meg a döntő lépést a pasi helyett: csak keltsd fel a figyelmét, adj neki zöld utat, de a kezdeményezést bízd rá. Egy-két zavart pillantás a flört során hatásosabban felkeltheti a figyelmét, mint az, ha teljesen magabiztos vagy - hiszen kell a hódítás élménye.

Persze, ha már a vonzalom feltámadt, éppen azt szeretik a férfiak, ha egy két lábbal áll a földön, és nem csupán a bájaival tud bánni, de az életével is. Ha tehát szeretnéd az ujjad köré csavarni őket, először önmagadat találd meg: ha tisztában vagy az erényeiddel, és egyedül is remekül boldogulsz az életben, meglátod, hogy ők is sokkal vonzóbbnak találnak majd.

Imádnivaló kislányosság

Ahogy i szemmel is megvan a vadóc, soha fel nem növő férfiak bája, úgy a pasik is szeretik azokat, akik megőrzik kislányos kisugárzásukat. Ez leginkább egy mosolyban vagy egy bók utáni bájos pirulásban foglalható össze: tény, hogy őrjítően vonzó, ha valaki ennyire nem tudja, hogy mennyire dögös is valójában.

Persze nem arra a kislányosságra gondolunk itt, amikor csak a mama húslevese az igazi, és nem lehet 100 kilométeres körzetnél távolabb autózni a szoknyájától sem.

A kalandvágy, egy kis felelőtlenség belefér a dologba, főleg, ha minden izgalom hófehér mosolyt csal az imádnivaló arcra. Ezek a lányok még azokból a pasikból is előhozzák a tüzet, akik azt gondolnák, hogy nekik már újat nem tudnak mutatni a k.

Milyen a tökéletes nő?

Ha a férfiak szájából szeretnéd hallani, hogy milyen tulajdonságok teszik az igazán vonzó t, nézd meg videónkat! Az utca embere válaszolt riporterünk kérdésére.

Megértő szeretet

Minden vonzó tulajdonság hiábavaló azonban, ha nem megértő valaki. A férfi odaadó szeretetre vágyik, illetve arra, hogy kiszemeltje ne csak muszájból hallgassa végig mondandóját, de érdekelje a dolog, és reflektáljon is rá. Bár már az ismerkedés során is sokat számít a megértés, a párkapcsolat során még fontosabbá válik ez a tulajdonság.

Az együttlét ugyanis nem csupán a szenvedélyes percekről szól, de arról is, amikor valaki problémákat szeretne megosztani. Ha pedig nem talál megértő fülekre, nem kap vigasztaló simogatást, csak egy türelmetlen biccentést, akkor a szenvedély lángja már azelőtt kihunyhat, hogy szerelemmé változott volna.

Ezt is szeretjük