18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 forró helyszín, ha izgalmas szexre vágysz (18+)
Bár kényelmes és biztonságos az ágyban szeretkezni, van néhány huncutabb tippünk.

Izgalmas helyszínek kezdőknek és haladóknak

Bár az ágy meleg és puha, néha bizony unalmas is. Nem árt időről időre más helyszínt választani egy rövid hancúrra. Összegyűjtöttük a legtutibb helyeket számotokra. Kezdők és haladók is bátran próbálkozzanak!

A természet lágy ölén

A tavasz beköszöntével csodás lehetőségek nyílnak a szabadtéri szexre. Ha romantikus erdei séta közben megkívánjátok egymást, minek várnátok hazáig? Keressetek egy meghitt zugot, ahol nem fedezhet fel titeket a többi természetjáró család és párocska.

A hely adta lehetőségeket használjátok ki, ahogy lehet: kedvesed farönkre terített ingére ülhetsz, vagy állva nekidőlhettek egy fatörzsnek is. Persze ha nem egy spontán gyorsmenetről, hanem egy tervezett erdei pásztoróráról van szó, akkor nagyobb előkészület gyanánt hozhattok magatokkal egy plédet, amin aztán fekvő helyzetben is variálhatjátok a pozitúrákat.

Áruházi próbafülkében

Néha nehezére esik a kedvesednek, hogy elkísérjen több órás ruhanézegető körutadra? Tedd számára élvezetesebbé a dolgot! Ha már úgyis órákat ácsorgott különböző butikokban, megérdemel egy kis kényeztetést. Hívd be magadhoz a próbafülkébe, mintha csak a felpróbált ruhát akarnád neki megmutatni. Meg fog lepődni, amikor nem a ruciban, hanem fehérneműben fogadod. Kisebb fülke esetén állva a legpraktikusabb, így kisebb a kiesés esélye. A kiszűrődő hangokat azért a botrány elkerülése végett próbáljátok csökkenteni. Tipp: lehetőleg szélső kabint válasszatok!

Parkoló autóban

Ki ne szeretné a filmekből ismerős jelenetet élőben is kipróbálni? Ha eddig nem tettétek, itt az ideje. Kezdők inkább sötétedés után, elhagyatott útszakaszokon álljanak neki, haladók akár napközben is bevállalhatják.

Ennél a helyszínnél fontos a biztonság: a motort mindig állítsátok le, és húzzátok be a kéziféket! Arra is ügyeljetek, hogy biztonságos helyen álljatok félre. Nem lenne jó, ha a romantikus légyott a balesetin végződne.

Szex a mélygarázsban

Az autós aktus másik változata. Ha a hosszú út közben kedvetek szottyan egymásra, jó szolgálatot tehet egy útbaeső garázs, persze leginkább az éjjeli órákban. Nagyon elhagyatott helyszín esetén a motorháztetőre is felülhetsz. Egyre viszont vigyázzatok: néhány mélygarázsban térfigyelő kamerák is vannak.

Mozizás közben

Hétköznap délutáni film, ami a kutyát sem érdekli: tiétek a mozi! Foglaljátok el a hátsó sor valamelyik sarki ülését, és amikor a terem sötétbe borul, kezdődhet a szexi játék. Persze a helyhiány miatt ne valami nagyszabásúra vállalkozzatok. Az orális kényeztetés viszont mindenképpen jöhet. Azért itt sem ajánlatos túl hangosra venni a figurát, nehogy popcorn-támadás érjen az esetleges többi néző részéről.

Aktus a bulin

Dögunalmas szülinapi partin kornyadoztok? Dobjátok fel egy kicsit! Biztos van egy üres vendégszoba a ház valamelyik sarkában, ami csak rátok vár...
Ha szerencsétek van, még kulcsra is zárható.

Amikor éppen a tortafelvágásnál tartanak, osonjatok el csendben, és mehet a menet!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük