5 vonzó férfi, aki mellett biztosan nem találod meg a boldogságot
Nem biztos, hogy azzal leszel a legboldogabb, aki a legígéretesebbnek tűnik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a barátnődről van szó, talán könnyen felismered, hogy nem a legmegfelelőbb férfival szűrte össze a levet.

Ennél sokkal nehezebb észrevenned azt, ha a saját új szerelmed tartozik a kezdetben vonzó, ám hosszú távon többnyire szenvedést tartogató jelöltek táborába. Íme, néhány típus a leggyakoribbak közül.

A megbízhatatlan

Ennek a típusnak nincs igazán szüksége arra, hogy mindig mellette légy. Amit nem lát, az nem is érdekli.

Lehet, hogy imád veled lenni, de ne hidd, hogy számíthatsz rá, mert lelkileg az ilyen pasi mindig gyerek marad. Soha nem tartja be az ígéreteit, és elfelejt minden fontos dolgot, amit mondasz neki - többek között azt is, hogy keressen fel.

A tapadós

A felszínen érzékenynek és nyíltnak mutatkozó pasit nem nehéz összetéveszteni az igazival. A tekintete azt mondja: szerelmes beléd, és meghalna, ha elhagynád. Ha hajnali kettőkor szendvicset kívánsz, szó nélkül felkel, és elkészíti neked, feltéve, hogy te viszont a nap 24 órájában a rendelkezésére állsz.

Ha egyszer a horgára akadtál, nagyon nehezen tudsz megszabadulni tőle. Legszívesebben arra kényszerítene, hogy mindentől megszabadulj, ami a pillanat törtrészére is elvonhatja róla a figyelmedet, legyen szó munkáról, barátokról, társasági életről vagy hobbiról.

Az elérhetetlen

Ő a legnehezebben azonosítható típus, karakterét tekintve nagyon közel áll a házasemberhez. Minden tekintetben tökéletes, egészen addig, amíg nem akarsz tőle valamit - például egy kis biztatást, megnyugtatást, vagy egyszerűen belőle egy kicsit. Érzelmileg talán ég és föld vagytok, mégis kitartasz mellette, mert végül is a te hibád, hogy túlzott elvárásokat támasztasz vele szemben. Így van? Hát nagyon rosszul van így!

A rosszfiú

Gondolj Joey-ra a Jóbarátokból. Jó vele egy társaságban lenni, és az ágyban is fantasztikus.

Miért is ne találnád őt ellenállhatatlannak? Egészen másnap reggelig, miután a telefon néma marad. Három héttel később, amikor végre felhív, idegen melltartóra bukkansz a kanapéja párnái alatt. Az elbűvölő rosszfiús mosolyával persze azonnal levesz a lábadról, és megbocsátasz neki. Nem fordul elő többé - ígéri.

A szexmániás

A szexmániás állandó szükségét érzi egy bizonyos testrésze kielégítésének, és ehhez gyakran még hűtlennek sem kell lennie hozzád. Ez a férfi kizárólag a szex útján képes kifejezni az érzelmeit. Ha ölelésre vágyik, úgy hiszi, szexre vágyik. Ha rémült, szexre vágyik. Ha azt akarja, hogy megértsd - igen, jól gondolod, megint csak szex kell neki. Természetesen, ha nem vagy kéznél, akkor is megtalálja a megoldást.

Cikkünk Jane Matthews Dobd a lúzert és találd meg az igazit című könyvének segítségével készült.

Ezt is szeretjük