18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 meglepő tévhit az orgazmusról férfiaknak (18+)
A női orgazmus misztikus a férfiak számára. Eloszlatunk hát néhány tévhitet, ami a pasik fejében él.

Férfiak és tudósok régóta próbálkoznak azzal, hogy megfejtsék a női orgazmus titkát. Egy új tanulmányban az összes létező mítoszt kipróbálták, hogy bebizonyítsák, vagy éppen cáfolják azokat. Meglepő eredményre jutottak.

Ha veled is megtörtént már, hogy különböző szextanácsadó cikkekben nem ismertél magadra, nem benned van a hiba. Sok olyan legenda él ma is, amelyek nem fedik a valóságot. Mi megmutatjuk a teljes igazságot neked.

1. mítosz: Minden nő G-pontos orgazmust akar

Ez abszolút hamis, legenda, nincs valóságalapja. Az, hogy minden nő erre vágyna az igazi orgazmus érdekében, nem igaz. A G-pont ingerlése, ha sokáig tart, mert nem hoz hamar orgazmust, elég kényelmetlen érzést vált ki, olyat, mintha egyfolytában pisilni kéne, és ez nem kellemes, sőt, egy idő után fájdalmas is lehet. Az igazság az, hogy vannak nők, akik szeretik a G-pontjuk izgatását, de közel sem mindenki.

2. mítosz: Minden nő szexgép partnert akar

Minden férfit büszkeséggel tölt el, ha simán eljuttatja partnerét a csúcsra, de az igazság az, hogy a női orgazmusért legnagyobb mértékben nem a pénisz a felelős. Az teljesen elfogadott dolog a nők számára, hogy nehezen jutnak el vaginálisan az orgazmusig, ezért teremtette nekik Isten a klitoriszt. Tehát, egy nőnek szinte mindegy, hogy partnere igazi szexgép-e vagy éppen egy tapasztalatlan szűz férfi. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a férfi nem juttathatja így orgazmushoz a nőt, vagy, hogy ne lenne fontos a férfi pénisze az aktus közben. De jó, ha tudod, hogy nem csak az kell a nőnek.

3. mítosz: Minden nőnek szüksége van orgazmusra, hogy élvezze a szexet

Ennek a legendának van a legkevesebb köze az igazsághoz. A szex mindenképpen kellemes érzés, akár hatalmas orgazmussal, akár anélkül zárul. Ha igazán bensőséges a szeretkezés maga, akkor is nagyon jó lehet, ha a végén nem jut el a nő a csúcsra.

A legtöbben az előjátékot részesítik előnyben az igazi aktusnál. Hogy miért van ez? Mert a nők lélekben élik meg a szexualitásukat. Jobban szeretik a csókolózást, az ölelkezést, és ha ezek elég intimek voltak számukra, akkor ezzel élik meg az igazi szerelem beteljesülését. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene mindent megtenned a cél érdekében, de ne omolj össze, ha nem jön össze.

4. mítosz: A vaginális orgazmus jobb, mint a klitorális

Sok köze ennek sincs a valósághoz. A nők számára a szeretkezés kéjt jelent, szinte teljesen mindegy, hogy az orgazmus melyik fajtáját élik is meg. Sokan hiszik azt, hogy a vaginális orgazmus egyfajta Szent Grál, de mégiscsak a nők 30%-ának adatik meg, hogy átélje ezt. A másik legenda ezzel kapcsolatban az, hogy a klitorális orgazmus gyengébb a másiknál, de ez is hamis, igazi egetrengető érzést is produkálhat könnyen a klitorális orgazmus is. Ráadásul a kiváltó szerv mindig a klitorisz, tehát a hüvelyi kéj is itt csúcsosodik ki.

5. mítosz: A nők nem ejakulálnak

Aki ezt állítja, az sosem látott igazi jó pornófilmet. A nők nemcsak, hogy ejakulálhatnak, de akár nagyobbakat is spriccelhetnek, mint a férfiak. A női ejakulátum is, akárcsak a férfié, a húgycsövön át távozik, de nincs köze a vizelethez. Összetevőiben majdhogynem megegyezik a férfiakéval, azzal a különbséggel, hogy nem tartalmaz ondósejteket.

Az ejakulátumot az úgynevezett női prosztata termeli, amely hasonlít a férfiakéra, csak kisebb. Az orgazmus e fajtáját a G-pont ingerlésével lehet elérni, de nem minden nő képes rá. Ha netán egy nő nem ejakulál, az még nem jelenti az, hogy megjátssza az orgazmust, sőt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük