18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szextitok, amitől minden pasi beindul
A férfiakhoz vezető út nagyon sokféle lehet, ám van néhány biztos ötlet, amivel még közelebb édesgetheted magadhoz.

A szeretkezés csodás dolog, nők és férfiak életében egyaránt fontos helyet foglal el. Ki így szereti, ki úgy. A férfiak a nőket, a nők a férfiakat szeretnék boldoggá tenni. A kölcsönös örömszerzéshez tisztában kell lenned párod vágyaival, igényeivel. Minden embernek megvan a saját, csak rá jellemző kívánsága, ám van néhány alapszabály, ami minden férfira igaz. Íme négy tipp, amitől a pasid garantáltan beindul.

Légy kihívás számára!

A pasik szeretik a kihívásokat. Még a leglustább férfi is. Igaz, hogy a könnyen jövő lehetőségeket sokuk nem utasítja vissza, ám igazán azt értékelik, amiért meg kell küzdeniük. Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor is fenntarthatod párodban a küzdés örömét.

Ne add magad mindig könnyen, ne menj bele mindig a vágyott szexjátékaiba! Néha kéresd magad, érezze, hogy meg kell érted küzdenie. Ne legyen számára olyan egyértelmű, hogy mindig megkaphat, amikor csak kedve szottyan hozzá! Így izgalmas maradhatsz a szemében, és több figyelmet és udvarlást kaphatsz tőle.

Bátorítsd!

A férfiak szeretik azt érezni, hogy ők irányítanak az ágyban. Magabiztosságukhoz nélkülözhetetlen a pozitív visszajelzés. Ezért aztán dicsérni kell őket! Ha úgy érzik, nem tudnak megfelelni az elvárásoknak, még inkább lelombozódnak, így ha valami problémád van az ágyban, óvatosan közöld vele! A legjobb, ha nem is öntöd szavakba panaszodat. Ügyes női praktikával vedd rá arra, ami jó neked! Sok vita forrása, hogy a nők annyira másképp gondolkodnak, ezért gyakran az egyenes beszéd a legcélravezetőbb. A szexben ez néha másképp van.

Ha nem vagy megelégedve pároddal, ne tedd szóvá, mert önbecsülését sértenéd meg vele, ami a férfiasságának sem tenne jót. Ha olyasmit tesz, ami nincs ínyedre, vedd át az irányítást, és mutasd meg neki, te mire vágysz! Néhány alkalom után rájön majd, hogy tehet téged igazán boldoggá.

Tartogass meglepetéseket!

Fontos, hogy legyen elég önbizalmad, de ne dicsekedj olyan képességeiddel a pasidnak, amiből aztán nem kap majd! Ha például nem rajongasz az orális szexért, ne ecseteld neki, mennyire jó vagy benne! Ha így viselkedsz, hiányérzetet keltesz, és csalódást okozol. Ha azonban egy-egy forró éjszakán mégis dél felé kalandozik a fejed, a pasid lesz a legboldogabb. Nem csak a kényeztetés tölti majd el örömmel, hanem a váratlan édes meglepetés is.

A vágy a kulcs

A szex akkor igazán jó, ha a vágy forró. Ha már régóta együtt vagy a pasiddal, biztos ismered a kedvenc pozitúráit, azokat a dolgokat, amikkel fel lehet izgatni. Ám folyamatosan fedezhetsz fel újabb játékokat, amikkel boldoggá teheted.

Az egyik legegyszerűbb, ám legfontosabb ötlet az, hogy tudtára adod, mennyire vágysz rá. Kedvesed önbizalma jelentősen megnő, ha érezteted vele, mennyire kívánod. A fülébe súghatod, mennyire jó volt a tegnap este, vagy részletezheted, melyik fogásait élvezed a legjobban.

A vágyat fokozza a fantáziálás is, ezért aztán vedd rá párodat, hogy ő is mondja el, mi hozná tűzbe igazán! Az előjátéknak érzéki és rendkívül hatásos formája ez, ami garantált összebújáshoz vezet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük