4 női szépséghiba, amiért megvesznek a pasik
Az álomnő helyett sok pasi a valódi csajokra bukik, akiket apró hibájuk tesz igazán vonzóvá. Tudd meg, mi a te szexepiled!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy gondolod, a pasik csak a darázsderék, telt cici párosításra buknak? Az igazság az, hogy sokszor a nők maguk szigorúbban teszik nagyító alá bájukat és tökéletességüket, és amit ők legszívesebben leradíroznának magukról, az a férfiak szerint éppen, hogy szexi.

Ha te is elégedetlen vagy olykor magaddal, és felmerül benned, hogy popsi körül levennél egy kis felesleget, és inkább melltájékon hasznosítanád, hallgasd meg egy férfi véleményét is! A női vonzerő titka ugyanis nem a makulátlan tökéletesség: lehet, hogy vonzerőd éppen az arcodon táncoló szeplőkben vagy sportos alakodban rejlik. Tudd meg, melyek a legszexibb szépséghibák, amelyek ahelyett, hogy riasztanák a pasikat, inkább pozitív értelemben véve őrjítik meg őket!

Szeplő

A szeplő olyan szépséghiba, ami ellen hatástalan a konditerem és a műtét, egyedül a smink jelenthet megoldást. Ha azonban arcodon a nyár közeledtével egyre több rozsdaszínű folt jelentkezik, nem biztos, hogy muszáj beszerezned a legbiztosabban fedő alapozót, melyet direkt a szépséghibák elrejtésére dolgoztak ki a laboratóriumi tudósok.

Lehet, hogy a pasinak nincs szeme arra, hogy tegnap még egy árnyalattal világosabb volt a hajad, most azonban átfestetted, de hidd el, a sminket, különösen a túl vastagon fedő korrektort vagy alapozót sasszemével rögtön kiszúrja. Ez pedig nem valami csábító látvány, ugyanakkor a szeplők ellen többnyire nem tiltakoznak, sőt, van, aki szerint egyenesen különlegessé teszi a női arcot néhány apró pötty.

A szeplős arcot nehéz elképzelni komolynak vagy durcásnak, hiszen a férfi mindig jókedvre derül tőle, nem maradhat hát szomorú a lány sem. Az pedig, hogy mindez általában vörös hajjal párosul, csak hab a tortán. Hiszen a szeplős lányoknak így még hajfestékre sincs szükségük ahhoz, hogy elképesztően bujának gondolja őket a pasas. Felejtsd el tehát az alapozót, és kacérkodj a szeplőiddel bátran!

Perc a fogak között

Van, aki alapból fogkrémreklámba illő mosollyal rendelkezik, de akadnak lányok, akiknek a mosolya nem szünet nélküli hófehér villanással jelentkezik. Sok nő számára annyira zavaró az első két foga közötti szünet, hogy inkább felvállalja egy évig a fogszabályzó fémes pöckeit, de nem mutogatja egész életén át foghíjas mosolyát.

Pedig a pasik nem feltétlenül menekülnek a látványtól: bár van, aki nem híve a hiányos mosolynak, sokak szerint kifejezetten szexi. Így van ezzel többek között Johnny Depp is, aki az egyperces szünettel a fogai között is szereti Vanessa Paradise-t, bár ki tudja, talán éppen a hölgy különleges mosolya csábította el már az első pillanatban.

Ha tehát az egyébként szabályos fogsorodban elöl épp egy hajszálnyi kis hiány van csak, még nem kell összeszorított szájjal küzdened a jókedv ellen: villantsd a pasikra bátran a mosolyodat, hiszen sokakra éppen ezzel tehetsz igéző benyomást.

Gömbölyű fenék

Mindenki ismeri a mondást, miszerint nagy kofferba jó pakolni, de ciki vele utazni, azonban ezt biztosan nem a férfiak találták ki. Nekik ugyanis a kerek, méretes popsi ellen nincs semmi kifogásuk, sőt, viszketni kezd a tenyerük a látványtól, annyira jó lenne megérinteni.

Ha tehát alkatodból adódóan nagyobb a feneked az általad ideálisnak ítélt apró hátsóknál, igazán nem kell szégyenkezned miatta. A kerekded csípő és a gömbölyű fenék ugyanis a nőiség szimbóluma, melyet Jennifer Lopez is őrületesen csábosan tud viselni.

Miért éppen neked kellene tehát konditeremben leedzened magadról a szexi idomokat? Ha alapvetően ügyelsz arra, hogy formában tartsd magad, csak éppen 34-es helyett a 40-es nadrágok közül kell válogatnod, ne érezd rosszul magad: a pasi, aki olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy közelebbről szemügyre veheti testedet, garantáltan nem emel panaszt miatta. Mert jó az, ha van mit fogni a lányon.

Kicsi cicik

Míg a fenék terén a kisebb méret elérésére törekszenek a lányok, addig a mellméretet illetően a kicsi számít szépséghibának. A férfiak azonban nem ragaszkodnak a 90-60-90-es álomarányhoz: legtöbbjük számára a túl nagy keblekhez képest sokkal szexibb, ha épphogy markolni való a cici.

Tény, hogy a csábító megjelenésen nagyot dob egy szép dekoltázs, a kacér kis melleknek azonban megvan az az előnyük, hogy melltartó nélkül sem esnek a gravitáció áldozatául.

Márpedig akármennyire divatbakinak számít is a lányok között, férfiszemmel meglehetősen szexi, ha valaki elfelejt melltartót venni, és egy hűvös szellő hatására pólón keresztül is kivehető, hol pihen a mellbimbó.

Ez a kis cicik kiváltsága, illetve az, hogy az ágyban sem himbálóznak, legfeljebb szerényen, szexin lengedeznek. Joggal lehetsz tehát büszke szerényebb méreteidre is, mert lesz, aki nem a 90-es mellbőségre bukik, hanem a kacér, formás keblekre.

Ezt is szeretjük