4 jel, hogy szerelmes a pasi
Tudd meg, ha nem is mondja!
Néhány férfi nehezen mondja ki a bűvös szót. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lenne odáig érted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Te már kimondanád a sokat eldöntő szót, de nem mersz kockáztatni? Lehet, hogy a férfi is épp így van vele. Bizony, sokakban merül fel a kérdés, hogy miért nem mondja ki a férfi: szeretlek. Kézenfekvőnek tűnik a válasz, hogy azért, mert nem szeret. Lehet, hogy még nem biztos az érzelmeiben, de oka lehet annak is, ha bár nem mondja, mégis érzi.

Persze minden férfi különböző. Van, aki sokkal nyitottabban kezeli az érzelmeit, míg mások szívesebben titkolnák el. Ezért érdemes figyelned egyéb jelekre is, arra, hogy egyébként hogyan viselkedik veled, mi mindent oszt meg, és tanulmányozhatod a testbeszédét is.

Ha a következő jelekből többet is tapasztalsz, nincs okod aggodalomra, hiszen arra utalnak, a férfi szerelmes. Ilyenkor már a kulcsfontosságú mondat sem várat sokáig magára.

A szerelem jelei kis puzzle-darabokból, elejtett gesztusokból és félszavakból is meggyőző egésszé állhatnak össze. Persze nem biztos, hogy a jelek a férfin ugyanolyan formában mutatkoznak, mint rajtad, de a lelkiállapota nagyon is hasonló. Gondolj bele, hogy te milyen vagy szerelmesként! Ha egy férfi nem tud veled betelni, ki van éhezve arra, hogy hallja a hangod, lásson téged és időt töltsön veled, ezek félreérthetetlen gesztusok.

Apró érintések

Az apró érintések nem csupán a heves fizikai vonzalmat fejezik ki. Ha a fizikai kontaktus nem csak bizonyos helyzetekre korlátozódik, és a pasi nem tud ellenállni annak, hogy egy-egy óvatlan pillanatban hozzád érjen, ez mélyebb érzelmek kifejezője lehet. Ha elhalad melletted, csókot lehel a nyakadba, megsimogatja a hajadat, az arcodat, vagy megfogja kezed, ez mind a köztetek vibráló elektromosság bizonyítéka.

Terveket sző

Sok férfi, ameddig csak lehet, halogatja a közös tervezést, nehogy ez kötelezettségeket és elvárásokat kényszerítsen rá. Ám szerelmesként elfeledkezik a félelmekről, mivel fontosabb, hogy minél többet legyen veled, illetve megossza veled az életét. Persze egy hétköznapi társalgásban is nehéz elkerülni, hogy valaki sok mindent eláruljon magáról, életének fontososabb eseményeiről, de ilyenkor úgy érzed, valóban a titkaiba és mélyebb gondolataiba avat be. Nemcsak bizonyos dolgokat mesél el, a csalódásait vagy a karrierálmait, hanem szeretne minél több témába bevonni. Ugyanakkor szeretné minél jobban megismerni a te gondolataidat és vágyaidat is.

Még több jel

A szerelem leggyakoribb jelei a legtöbb embernél egyformák. Ha még több jelet szeretnél látni, nézd meg a videót!

Megváltozik

A szerelembe esés általában hirtelen, radikális változást idéz elő az ember viselkedésében. Erről azok tudnak a legjobban beszámolni, akik nálad régebb óta ismerik őt! Ha a barátai vagy a családja szóba hozzák, hogy mennyire kivirult az utóbbi időben, mióta veled találkozgat, megemlítik, hogy milyen jó hatással vagy rá, ezt ígéretes jelnek veheted. De mielőtt az ismerőseivel beszélnél, akkor is láthatod rajta, hogy megnyílik, fellelkesül és felélénkül a társaságodban.

Lemond a kényelméről

A pasi általában sokkal inkább szem előtt tartja a saját érdekeit egészen addig, amíg nem találkozik valakivel, aki miatt megéri lemondania biztonságos megszokásairól, és akinek érdemes a kedvében járnia. A szerelmes épp ezt érzi, vagyis hajlandó áldozatot hozni érted az egészen apró dolgoktól a sokkal nagyobbakig. Elmegy veled abba a buliba, amihez ugyan nem fűlik a foga, de tudja, hogy neked ez milyen fontos. Bár utál táncolni, mégis felkel az asztaltól, és a kedvedért kipróbálja. Szerelmesen az ember könnyebben vállal kockázatot, és kilép a komfortzónájából azért, akiért megéri.

Aki szerelmes, nem rejtegetheti sokáig az érzéseit. Szóval ne aggódj akkor se, ha egyelőre nem mondja ki. A férfi, aki szerelmes, nem játszmázik, és nem várakoztat túl sokáig vagy túl sokszor sem a hívásokkal, sem a találkozókkal. Biztos lehetsz benne, hogy hamarosan egyértelművé válik számodra, hogy valóban kölcsönösek-e az érzéseitek.

Ezt is szeretjük