18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 futurisztikus szexjátékszer (18+)
Tudd meg, idén milyen játékok érkeznek a szexboltok polcaira, melyek furcsa formájukkal csak a te gyönyörödet szolgálják!

Az erotikus üzletekben számos olyan, különös játékszer található, melynek láttán az intim szexhez szokott nőről nemhogy lekívánkozna a bugyi, de inkább még szorosabbra húzza az erényöv zárját.

Tény, hogy a játékszerek még szelídebb változatukban is inkább a gyönyörök merészebb oldalát képviselik, de egyre több darab akad, mely számos hálószobában megtalálható.

Mi ezeknél nem is megyünk tovább: elkerüljük tehát azokat a különös kütyüket, melyek női szemmel inkább kellemetlennek tűnnek. Azokat a játékszereket gyűjtöttük össze, melyek meglepő formavilágukkal vagy technikai újításukkal ragadták meg a képzeletünket, és egyetlen céljuk az, hogy még élvezetesebbé tegyék a szexet számodra.

Finger tingles - különleges gyönyör az ujjaiddal

Ha nem szereted a látványos vagy méretes játékszereket, de szívesen kipróbálnál egy szerényebb eszközt, ami partnereddel is élvezetesebbé teszi a szexet, az ujjrezgetős vibrátor remek választás. A kis piros holmi igazán szerény darab, ami jól jöhet, ha partnered fejlődőképes ugyan a kényeztetés terén, de még nem tökéletes a technikája.

Húzd az eszközt az ujjára úgy, hogy a hosszabb piros rész a tenyerében legyen, és kérd meg, hogy így izgasson. A kellemes vibrálás így a lehető legtermészetesebb élménnyel párosul, és biztos lehetsz benne, hogy ezúttal párod is könnyebben juttat a csúcsra. Nem feltétlenül kell azonban a pasid ahhoz, hogy kihasználhasd a Finger tingles előnyeit: a vibráló résszel akár a csiklódat is izgathatod, vagy saját kezedet is még élvezetesebb játékszerré teheted, ha bekapcsolod, és ujjadra fűzve a tenyeredbe rejted. Ha csak barátkozol a játékszerekkel, de szívesen kipróbálnál egy különleges izgatót partnered segítségével, ez a kütyü neked való! 7390 forint ellenében fejest ugorhatsz a gyönyörbe.

Sqweel - egy meghökkentő játékszer

Korábban már említettük a LoveHoney furcsa újdonságát, az apró nyelveket formázó orálisszex-szimulátort, mely immár a hazai szexboltok kínálatába is bekerült. A Sqweel vitathatatlanul az egyik legkülönösebb darab az idei kínálatban, de a beszámolók szerint amilyen furcsa, olyan élvezetes. Ha te magad is szeretnéd kipróbálni, mit tud, 10 990 forintért viheted haza.

A szerkezet a legelső játékszerek felépítését ötvözi a modern technika vívmányaival, hiszen a nyelvkereket formázó izgató még a csehországi Sex Machines Museumban is megtalálható, a mai kütyük ősei között. A régi ötletet a legfinomabb modern anyagokkal ötvözték, és egy érzékeny szerkezetbe rejtették, ami nemcsak olyan sebesen forog, ahogy te szeretnéd, de, ha túl erősen érne a csiklódhoz, egy biztonsági zár leállítja.

Ha többet szeretnél megtudni a bizarr, de élvezetes játékszerről, és arra is kíváncsi vagy, hogyan működik, és milyen élményt nyújt, olvasd el cikkünket!

G-Ki - egy különleges vibrátor

A furcsa vibrátor az év nagy újdonsága. A francia Je Joue cég januárban mutatta be legújabb termékét, ami nem egyszerűen egy futurisztikus formájú kényeztető, de egyben a leginkább testre szabható vibrátor is a piacon. Mivel minden nő hüvelye más felépítésű, a gyártó úgy gondolta, ideje egy olyan sokoldalú játékszert készíteni, amit a tulajdonosa kedve szerint alakíthat, attól függően, hogy ő hol a légérzékenyebb az izgatásra. A G-Ki mindezt valóban meg is valósítja, hiszen különleges, hajlítható anyagból készült nyelével úgy tudod irányítani, hogy valóban elérd vele a G-pontodat, akárhol legyen is az.

Ha merészebb hangulatban van, egészen addig hajlíthatod a nyelét, hogy egy dupla vibrátort kapj, amivel egyszerre kényeztetheted a hüvelyed és a csiklódat. Az öt rezgésfokozattal rendelkező készülék természetesen nem a legolcsóbb vibrátorok között található meg, de nagy előnye, hogy akár itthon is megvásárolhatod. Ha szeretnéd kipróbálni a különleges kütyüt, 25 990 forintért szerezheted be.

Sasi - úgy izgat, ahogy szereted

A Sasi a Je Joue cég egy régebbi terméke, azonban nem kevésbé különleges, mint a 2010-es újdonság. Egy olyan készüléket próbáltak meg létrehozni, ami a lehető legjobban képes utánozni a valódi orális szex élményét. Meg kell hagyni, a Sasi számtalan sebességfokozatával és izgató programjával épp ilyen lett. A 100%-ban bőrbarát, ftalátmentes szilikonból készült eszköz fejrészén a selymes borítás mögött egy kis dudorodó rész található, ami úgy mozog, ahogyan te szeretnéd. Képes arra, hogy csak a kisajkak környékét izgassa, vagy fent lassan körbepásztázza a csiklódat, majd pontosan rátapintson a lényegre.

Az irányokat és a sebességet a szerkezet elülső részén található négy gombbal állíthatod, azonban nem kell minden alkalommal nyomkodnod őket, hiszen a kütyü memóriája megjegyzi kedvenc programsorozatod. A Sasi tökéletes társ lehet egy magányos éjszakán, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy megtanulja, hogyan jutsz a legkönnyebben a csúcsra. Természetesen a luxusélvezethez mérten az ára is igen magas: itthon 41 656 forintért vásárolhatod meg.

*A cikkben szereplő összegek interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük