18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, ami csak a csajok szerint szexi: a pasit rögtön lelohasztja az ágyban (18+)

A férfiak és nők ízlése bizony gyakran az ágyban is különbözik.

Ha kreativitásról van szó, a szexpraktikák tárháza szinte kimeríthetetlen, de a közhellyel ellentétben nem csak a férfiak állnak elő hajmeresztőnek tűnő újításokkal, amely hallatán a nő azonnal magára rántja a takarót.

A szelídebb nem tagjai is bátrabban vetik bele magukat a kísérletezésbe abban a reményben, hogy a párjuk minimum elalél a mesteri kéjtrükköktől. Azonban vékony a határ a ritka, de izgató fogások és a maníros mutatványok között.

Ráadásul, ami elméletben tökéletesen felépített és remekül szuperál, az a gyakorlatban nem mindig a forgatókönyv szerint alakul. Így az eredmény vérforralás helyett hidegzuhany lehet. A következő kísérletekkel csak óvatosan, mert a legtöbb hímet lehangolja - bármilyen szexinek is tűnik első kóstolásra.

Virágnyelv

A legtöbb nő vonakodva szólal meg intim helyzetben, annak ellenére, hogy a férfiak többsége díjazza az izgató szexbeszédet. Ez valóban vékony jég, hiszen, aki egyébként nem az a kifejezett domina, csak nehezen ízlelgeti a nyers erotikát idéző szavakat, még ha bátorítják is. A pajzán vagy akár trágár kifejezések az eredeti cél szerint felszabadító erővel hatnak mindkét félre, bensőségesebb hangulatot teremtenek. Persze, ha valaki ócskának és idegennek érzi, értelmetlen erőltetni, a várt hatás ilyenkor úgyis elmarad.

Felmerülhet az ötlet ugyanakkor, hogy az obszcén nyelvjátékot finomítva szelídebb verbális szexbe kezdj. De vigyázz ezzel, mert amíg te szexi becézgetésnek szánod, a pasidat könnyen lelohaszthatja a gügyögésre hajazó virágnyelv.

Ha a férfiassága olyan jelzőket kap, amit szíved szerint legfeljebb a plüssmacidnak adhatnál, ne csodálkozz, ha végül csődöt mond.

Eperdzsemes gyönyörök

Ugyan az afrodiziákumoknak tényleg vérforraló hatásuk lehet, egyáltalán nem mindegy, mit és hogyan vetsz be vágyfokozóként. A lányok szeme gyakran felvillan egy-egy tejszínhabos-mogyorókrémes akció hallatán, de ezek többsége sajnos csak elméletben olyan gusztusos. A gyakorlatban tízből nyolcszor ragacsos kudarcba fullad. A pasik majdhogynem egyöntetű reakciója a mézes-mázos szextettekre a fanyalgás: egy könnyű vacsora vagy nassolós csipegetés rásegíthet az erotikus hangulatra, a szőlőszemek is finomabbak a köldökről felszippantva, de a pontról pontra véghezvitt lekváros pacsmagolás, majd a szétfolyt édesség tervszerű lenyalogatása könnyen kiveri a biztosítékot. Ilyenkor nemcsak a kivitelezés nehézsége okozza a csalódást, a férfiakat elkedvetleníti a spontaneitást nélkülöző, előre megírt szexforgatókönyv szerint zajló együttlét is.

Vibrátoros bevetés

A szexkütyük népszerűsége látszólag töretlen a férfiak körében, és ritkán mondanak nemet az erotikus játékokra, ezért a nőkben jogosan merülhet fel a vibrátorral felturbózott hancúr ötlete. Bár talán nem ad hangot egyértelműen szorongásának, a partnered aligha tartja majd érzékinek, ha az intim pillanatok küszöbén előhúzod a fiókból kedvenc műanyag berregődet azzal a szándékkal, hogy megmutasd, mit produkál a gyakorlatban.

Minimum kisebbségi komplexusa lesz, ha szembesül a turbónyuszi teljesítményével, esetleg teljesen lefagy, ha bevetésre kerül a sor. Persze meglehet, hogy beindul a látványtól, ahogyan magadat kényezteted, de abban a pillanatban lelohad a lelkesedése, ahogy a műpénisszel az ő testnyílása felé veszed az irányt. Jobban jársz, ha inkább a fiókban hagyod, és engeded, hogy saját szerszámával folytassátok a játékot.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Vadmacska-sztereotípia

A szexmesék sokszor szólnak a rosszkislányok féktelen ágybeli randalírozásáról, amire az első férfireakciók elismerőek: nincs is izgatóbb annál a nőnél, aki vállalja az ösztöneit, és szabadjára engedi a lelke mélyén elnyomott vadmacskát. Aztán, amikor a vadmacskát alakító saját partnerük, mondjuk, egy éles műkörömmel barázdát hasít a hátukba és kéjesen sikít, már inkább tűnik vérszomjasnak, mint szexinek. Tudnod kell, hogy hol a határ, amikor a partnered már nem a kéjtől, hanem a fájdalomtól jajdul fel. A túljátszott szerepek egyébként is művivé teszik az együttlétet, akár fenekelős játék, akár a pornófilmeket idéző visítozós orgazmus az eredeti pajzán terv.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük