18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 biztos jel, hogy a pasi szerelmes

Nem vagy biztos benne, partnered mennyire gondolja komolyan? Ismerd meg a jeleket, melyek elárulják, ha szerelmes!

Bár sokak számára az ismerkedés is komoly kihívást jelent, mindez semmi a szerelemhez képest. Amikor úgy tűnik, komolyra fordulnak a dolgok, jó lenne, ha egy belső hang biztosítana arról, hogy ez most tényleg a valóság, és a pasi szeret?

Ne hagyd, hogy éppen a kapcsolat elejét árnyékolja be a gyanakvás: ha a pasi valóban szeret, tettei elárulják. Ha bizonytalan vagy, figyeld ezeket a jeleket, és könnyen eldöntheted, hogy partnered csak szédít, vagy valóban odavan érted.

Elveszti az eszét

A szerelmes férfi a nőhöz hasonlóan rózsaszínben látja a világot, és a fellegek között jár. Ebben a boldog állapotban hajlamos csak a szépet és a jót észrevenni, így számára tökéletes nőnek tűnsz - de nem csak ez a kellemes mellékhatásuk lehet a romantikus érzelmeknek. Ne lepődj meg, ha partnered furcsán viselkedik, vagy a legváratlanabb pillanatban kínos helyzetbe kerül: mindez azért van, mert szeretne neked maximálisan megfelelni, de zavarában olykor esetlen dolgokat tehet. Ha udvarlódra egyébként nem jellemző, hogy kellemetlen helyzetbe hozza magát nyilvános helyeken, ennek hátterében valószínűleg az új, zavarba ejtő érzelem áll, ami talán szokatlan számára.

Minden szavadat lesi

A szerelmes férfi esetében nem kell attól tartanod, hogy új frizurád észrevétlen marad. Ha a pasi odavan érted, minden apróságot megjegyez rólad, és azon se lepődj meg, ha fejből emlékszik rá, hogy az előző randin milyen ruhában voltál.

Amennyiben lemond arról, hogy az elvonuló női fenekekről készítsen fejben listát, és nem is dekoltázsodon pihen a tekintete, hanem valóban rád figyel, és lesi minden szavad, biztos lehetsz legújabb hódításodban. Ezúttal tehát nem kell fondorlatos flörttechnikákon törnöd a fejed: elég, ha magadat adod, és sütkérezel partnered figyelmében.

Romantikus programok

Az érzelmek a megrögzött otthonülő pasasból is képesek kalandort varázsolni, legalábbis egy időre. A kapcsolat elején onnan tudhatod, hogy a pasi szerelmes, és nemcsak futó kalandot tervez, hogy nem telik el nap anélkül, hogy ne látnád. Ez pedig nem feltétlenül a hálószobai kalandokra vonatkozik, hanem különféle programokra, hiszen a szerelem a randevúk időszaka.

15 szerelemébresztő női praktika

Nézegess képeket!

Elolvasom

A legtöbb ember ekkor nem elégszik meg azzal, hogy meséljen arról, milyen filmeket szeret, hol született, és mennyire imádja a naplementét egy hegy tetejéről nézni, hanem mindezt egy röpke hét alatt meg is akarja mutatni neked. Nem csak a testét, de minden kedves élményét szeretné megosztani, és hasonló lelkesedéssel veti bele magát a te kedvenc programjaidba is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megismerhessétek egymást.

Kimondja a bűvös szót

Ha a pasi szájából elhangzik a nagy vallomás, biztos lehetsz benne, hogy odavan érted. Érdemes azonban arra is figyelned, hogyan vall szerelmet: a gyakorlott hősszerelmes akár gyanús is lehet, míg a sután odavetett, kissé félszeg mondat szinte biztos, hogy valódi érzelmeket takar. Sok férfi ugyanis nehezebben önti szavakba érzelmeit, mint a nők, ezért ne várd azt, hogy az első vallomást percenként egy újabb követi.

Tanulj meg az apróbb jelekből is olvasni, és értékeld a kedves gesztusokat, melyekkel ugyanezt próbálja párod tudtodra adni, csak éppen szavak nélkül.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Neked is jobb, ha a bűvös vallomást megtartjátok a különleges alkalmakra, amikor mindketten érzitek, hogy nem szexuálisan, inkább érzelmileg forr közöttetek a levegő, hiszen a pár betűvel még erőteljesebbé tehetitek a bizsergető érzést.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük