18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 tilalmas szexkaland, amit sok csaj szeretne kipróbálni (18+)

Nem csak a pasikat izgatják a szextabuk: ezúttal a nők szokatlan vágyait mutatjuk be.

Ha szextabukról van szó, legelőször valószínűleg te is olyan dolgokat mondanál, melyeket nem szívesen próbálnál ki, azonban nem minden taszító, ami tilalmas. Ebben az esetben is igaz, hogy a tiltott gyümölcs a legcsábítóbb, és néhány különös dolog részben pont azért, mert van, aki botrányosnak találja, nagyon izgató lehet.

Melyik nő oldalát ne furdalná a kíváncsiság, hogy mi lehet egy sztriptízbárban? Ha pedig nem is a férfiak sötét barlangjába tett látogatásról van szó, ott van az a bizonyos particsók, merthogy valljuk be, egyre sűrűbben esik meg, hogy a barátnők a hecc kedvéért vagy kíváncsiságból egy buli alatt egymáshoz érintik ajkaikat. Ezúttal a legcsábítóbb, ám szokatlan dolgokat vettük sorra az erotika tárházából, melyekbe sok nő belekóstol, vagy legalábbis kacérkodik a gondolattal.

Csók a barátnővel

Ha két lány csókolózik, azt sokan botrányosnak tartják. Pedig a dolog általában nem több bolondos hóbortnál, melynek egy túlfűtött estén esnek áldozatául a nők, és valószínűleg csak egyszeri alkalommal. Amennyiben azonban bárki is szemérmetlennek tartaná a jelenetet, lehet a férfiakra is ujjal mutogatni, ugyanis a barátnői csók az ő fantáziájuk terepéről indult hódító útjára. A jelenetet ugyanis számos pasi szexinek találja, meglehet, leginkább azért, mert nem sok választja el attól, hogy az édes hármasra gondoljanak.

A bevállalós lányokat azonban többnyire csak a kíváncsiság hajtja, de valljuk be, az sem utolsó, hogy néhány férfiszemet magukon érezhetnek, és ezt követően garantáltan nem kell saját maguknak fizetniük a koktélt.

Akad persze nem egy nő, aki sosem érez vágyat arra, hogy a férfiakon kívül a gyengébbik nem képviselőivel is csókolózzon, mások számára azonban éppen azért csábító a gondolat, mert kicsit tilalmas.

A kísérletező kedvű nőkre is igaz azonban, hogy általában nem azért próbálják ki a csókot egymással, mert az szexuális izgalmat teremt kettejük között, sokkal inkább az a szikra csábít lánycsókra, ami a férfiak szemében kap lángra a látványtól. Nem leszel azonban kevésbé szexi akkor sem, ha nemet mondasz a különös élményre, ha azonban a gondolat benned is felmerül, nem árt, ha tudod: más nők is hasonlóan vannak ezzel.

Kiruccanás egy sztriptízbárba

A leánybúcsúkon ma már nem ritka a chippendale fiú, de a szexi kalandok listájáról továbbra sem tudta leszorítani a sztriptízbárt a vetkőző pasi. Valószínűleg van némi köze ehhez annak, hogy valójában nem a vetkőzés a dolog legizgalmasabb része, hanem az a vérbeli pasis hely érdekli a csajokat, ahová nem divat magas sarkú cipőben belépni. Hiszen a vetkőző nők és a rúdtánc szentélye ízig-vérig a férfiak birodalma.

De talán éppen azért lenne jó egyszer bekukkantani a színfalak mögé, mert itt nőnek semmi helye, kivéve persze a színpadot. Nem csoda ugyanakkor, ha férfiszemmel valaki nem érti, hogy miért akarnak a nők vetkőző csajokat nézni, de, ha te is szívesen bepillantanál egyszer a férfiak klubjába, nincs abban semmi szégyellnivaló.

Egyszer akár a pasiddal vagy a párkapcsolati konfliktusok elkerülése végett inkább a barátnőddel megpróbálhatsz egy ilyen helyre lekukkantani, bár előfordulhat, hogy már a bejáratnál kiderül, hogy a valóságban ez nem egészen úgy fest, mint a filmekben.

Sajnos ugyanis a hasonló helyek nem ritkán inkább alvilágiak, mint erotikusak. Ha azonban találsz egy színvonalas, igényes klubot, ahol téged is szívesen látnak a nézőtéren, valóban izgalmas és szexi lehet egy este a sztriptízbárban, egyébként pedig jobb, ha csak a gondolattal játszadozol.

Szex egy titkos helyen

A titkos kert felnőttként egészen új értelmet nyer a kedvenc gyerekmeséhez képest, hiszen a zöld park nemcsak kiváló randiszíntér, de izgalmas szexhely is lehet. Bár a nyilvános aktus közszeméremsértő, a jó idő és a frissen kizöldült fák nem csoda, ha téged is különleges kalandokra csábítanak.

Igaz, hogy a felmérések szerint a nők egyik legnépszerűbb fantáziája a szex a lágy tengerparti homokban, de ligetes erdő és tavasszal még viszonylag elhagyatott park mégiscsak több akad hazánkban, mint tenger.

Hogy mégis miért izgalmas ott szeretkezni, ahol még fűre lépni is tilos? Egyrészt a természet lágy öle némi romantikával is fűszerezi az együttlétet, másrészt pedig minden tekintetben jó lehet kimozdulni a négy fal közül, ha végre szép az idő.

Persze, ha pároddal különleges piknikre indulnál a hétvégén, arra nem árt ügyelnetek, hogy a hely valóban eldugott legyen annyira, hogy senki ne zavarjon meg benneteket. Akármilyen izgató is lehet azonban a kaland, rutinként mégsem ajánlanánk, hiszen arra is gondolnod kell, hogy nem a leghigiénikusabb ágy helyett a füvön elnyújtózni vagy éppen egy fa törzsének támaszkodva örülni egymásnak.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük