18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 férfikedvenc női flörttechnika

Szerezd meg, akit akarsz!

A csábítás eszköztára igen gazdag. Tudd meg, mit érdemes bevetned, ha biztos akarsz lenni a sikerben!

A sokat sejtető gesztusoktól a huncutabb nonverbális praktikákig számos női flörttechnika létezik. Ahogy azonban a ruhák közül sem mind egyöntetűen a pasi kedvence, úgy a csábítás módszerei terén is válogatós. Ha tehát biztos sikerre vágysz, és nem szeretnél felsülni kiszemelted előtt, tudd meg, melyek a férfiak kedvencei, hogy biztosan a legjobb módszerrel flörtölhess!

Flörtháromszög

Sokszor mondják, hogy a szem a lélek tükre, nem csoda hát, ha a tekinteted egyben az egyik legerősebb fegyvered lehet a csábítás során is. Ugyanakkor érdemes óvatosan bánnod vele, mert, bár a férfiak is előszeretettel gyönyörködnek egy kacér női szempárban, a túl erős nézés zavarba ejtő lehet.

Ha tehát a szemezés során biztosra akarsz menni, a lehető legjobb, ha a háromszög technikájával próbálkozol, így ugyanis egyszerre tűnsz majd huncutnak és szerénynek, amiért megőrülnek a pasik. Ahelyett, hogy közvetlenül a szemeibe lövellnéd tekintetedet, pásztázd az arcát háromszög alakban: először nézd a két fülét, majd keresd meg a homlokát, és csak ezek után állapodj meg a szeménél. Így a találkozás pillanata olyan lesz, mint egy áramütés, azonban ne tartsd ki túl sokáig: újra térj vissza a háromszög alakhoz. Biztos lehetsz benne, hogy ő is alig várja majd, hogy végre újra egymásba fonódhasson a tekintetetek, és cseppet sem találja tolakodónak a közeledésedet.

Incselkedő mosoly

A női tekintet után a férfiak nagy kedvence a mosoly, de ennek az egyetlen gesztusnak is számtalan fajtája létezik.

Ha nem egy iroda szigorú közegében vagy éppen, ne fogd vissza magad, és barátságos mosolyodat bátran egészítsd ki kacérabb elemekkel is! Ha mindeközben csavargatod a hajad, vagy iszol egy kortyot, csak azért, hogy az ajkaidhoz érinthesd a nyelved, biztos lehetsz benne, hogy a pasi érteni fogja az üzenetet. A flörtbe ennyi rejtett szexuális üzenet pedig bőven belefér, ám ügyelj arra, hogy mosolyod, amit ezekkel aláfestesz, őszinte legyen. Ne szégyelld a fogaidat és a szemed körüli szarkalábakat, ezek ugyanis a legszebb, nyílt nevetés árulkodó jelei.

Csábíts a testeddel!

Ha hódítani akarsz, a testedet is érdemes bevetni. A férfi már csak ilyen, a látvánnyal pillanatok alatt az ujjad köré csavarhatod, megéri tehát néhány kulcsfontosságú részletet szabadon hagynod. A popsid és a cicid mellett a legcsábítóbb a nyakad, a kulcscsontod és a villanó csuklód lehet, ezeken ugyanis az átlagosnál vékonyabb a bőr, és a törékeny fehérség a legtöbb férfit megbabonázza.

Ha tehát egy véletlen mozdulattal hosszú loboncodat félig oldalra söpröd, a fejedet pedig kicsit megbillented, nem kell kiszemeltednek vámpírnak lennie ahhoz, hogy igézőnek találja a látványt. Állítólag hasonlóan csábos a csukló belső oldala, ami azt juttatja a pasik eszébe, hogy lehetnél ennél még meztelenebb is. A kulcscsontok törékenysége pedig csak az ízelítő, amin a dekoltázsod előtt megakad a szeme, de érdemes egy vékonyka nyaklánccal erre is felhívnod a férfi figyelmét.

Telefonszám

Ha elég közel kerültök a flört során, a telefonszámoddal is bátran kacérkodhatsz. Nem kell mást tenned, csak ötletesen átadnod az információt a pasinak: akár egy csokipapírba vagy szalvétára firkantva is megteheted. Bár ez igen határozott, kihívó gesztus, ha kellően intim helyzetben teszed meg, nem kell attól tartanod, hogy az értékes papírdarab kidobásra kerül.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pasinak ugyanis nincs ellenére a női kezdeményezés, sőt, kifejezetten dögösnek tartják a legtöbben, ha az nem túl direkt. Az persze lényeges, hogy kiszemelted ne érezze úgy, hogy nincs más választása: muszáj felírnia a számodat, és később kénytelen lesz vissza is hívni. Ha meghagyod neki a szabadságot, de egy határozott üzenettel a tudtára adod, hogy örülnél a közeledésének, szinte biztos, hogy pozitív válaszra számíthatsz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük