18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 ellenállhatatlanul szexi nőtípus, akit a pasi azonnal ágyba vinne

Tudd meg, a legszexibb nők mivel csavarják az ujjuk köré egy pillanat alatt a pasit, és lesd el praktikáikat!

Gyakran a férfiak szemére vetik, hogy csak az a fontos számukra, hogy mennyi csupasz i bőrfelület villan ki a ruha alól. Ezúton is kikérjük magunknak, hogy csak a testre buknánk: a tökéletes idomokon túl is lennie kell valami bájnak.

Igaz, a végeredmény, hogy a pasi másra sem tud gondolni, mint arra, ami a ruha alatt lapul meztelenül, de ehhez elengedhetetlen az a szájsarokban megbújó mosoly, amit aztán napokig nem képes a pasas kiverni a fejéből, olyannyira, hogy muszáj újra és újra látni. Íme, a k, akiket imádni és szeretni kell - az ágyban és azon kívül is!

A vagány csajszi

Az a , akinek nincs szüksége a férfi csodálatára, hogy mosolyra görbüljön a szája, biztos lehet benne, hogy vonzza a szemeket. Akinek nem kell a pasi csak azért, mert egyedül van, és már két hete nem bókoltak neki egyszer sem, az épp azért hihetetlenül szexi, mert nem akarattal teszi. Mi tagadás, a pasit rémesen egyszerű megfogni azzal, ha észre sem veszik, mennyire bolondul a iségért, és érzi, hogy nem az első pillanatban a potenciális párt és a férjjelöltet keresi benne a gyengébbik nem képviselője.

Ha egyszerűen csak jól érzed magad a bőrödben, és nem azért csúszik feljebb egy arasznyival a szoknyád, hogy hosszú lábadra irányítsd az egyszerűen megkörnyékezhető pasi tekintetét, hanem egyszerűen csak nem veszed észre a kacér véletlent, a férfi számára sokkal izgatóbb lesz az összhatás.

Egy lány, aki nem akarja, hogy megszerezzék, minden pasit arra ösztönöz, hogy ő legyen az, akinek sikerül, és nem csak ágyba csalnia, de barátvé szelídíteni is. Nem csoda, hogy idén Emmanuelle Chriqui lett a legkívánatosabb, hiszen semmi szaftos pletykát nem tudni róla, csupán annyit, hogy őrjítően szexi és természetes.

Szeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az okos, de szexi lány

A közhiedelem szerint a bölcsészlányok tarisznyával járnak, melyben legalább három lexikon lapul, a fizikusok már csak azért sem lehetnek szexisek, mert a sok szám árt a szépségnek, akik pedig a számvitel rögös útjait választják, nem hajlandóak a merev kiskosztümtől megválni, még a hálószoba küszöbén sem.

Mindez azonban nem igaz, hiszen Kate Beckinsale testén is ördögien feszül a fekete vámpírruci, annak ellenére, hogy az Oxford Egyetemen három nyelvet is elsajátított. Az ész tehát nem halványít egy szépségén, sőt, a pasi szemében kifejezetten izgató, ha a lány valami olyat tud, amiről a manus még sosem hallott.

Természetesen az ágyban is előnyös az efféle virtuóz tudás, de most nem csak arra gondoltunk, hanem, hogy a tudás kifejezetten bájos, főleg, ha a vörös csipkés alsóneműket is olyan behatóan ismeri és alkalmazza a hölgy, mint az energiamegmaradás törvényét.

A bevállalós

Az sincs a férfi ellenére, ha egy lány egyszerűen szexi, de akkor az több legyen, mint a divatmagazinok címlapjain látható stílus utánzata. Ha a bevállalós, mint Alessandra Ambrosio, aki egy szál ehető fehérneműben sétált végig a Victoria's Secret divatshow-jának kifutóján, az már valami. Nem hátrány, ha valaki érzékenyen ráérez, hogy mitől tapad a férfiszem, hiszen ez sejteni engedi, hogy nemcsak a kacér ruhadarabok összeválogatásához ért a lány, de az élet egyéb területein is hasonlóan talpraesett, amellett, hogy valószínűleg a hálószobában sem lehet oka panaszra a pasinak.

A kacér kivágás azonban mit sem ér, ha nem párosul legalább annyira vad szemekkel és buja mozdulatokkal.

Az a , aki nemcsak próbálja, hanem ösztönösen tudja, hogyan kell pillanatok alatt elcsábítani egy férfit, számíthat az eredményre: a pasi boldogan megy bele a játékba, ha huncut szavakkal és a i tekintetben égő tűzzel próbálják megzsarolni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük