18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

18 vérforraló hely, ahol szexelhetsz
Csak 18 éven felülieknek!
Ha meguntad a szokásos, párnák közt töltött együttléteket, akkor ki az ágyból! Jobbnál jobb helyek várnak rátok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a nyár, mindenki a szabadba és egyéb izgalmas helyekre vágyik. Ez nemcsak a kirándulásra vagy a nyaralásra lehet igaz, hanem a szexre is. Nyugodtan merészkedjetek ki a párnák közül. Ha mindkettőtöknek jólesik az izgalom, ami a tilosban járást illeti, akkor rajta. És ha szeretnétek a négy fal közt maradni, arra is vannak tippjeink.

Tilosban

A szomszéd ház teteje. Magasságtól függően valószínűleg gyönyörű lesz a kilátás, és csak még izgalmasabb az egész, ha otthon vannak. Vigyázz az antennákkal, és csúszós lehet az eresz is.

A főnököd irodája. Itt tényleg lehet veszélyérzeted, így akár extrém sportnak is tekinthető. De azért nem árt, ha ismered a főnöködet és az időbeosztását.

Minden idők legnépszerűbbje a repülőgép mosdója. Ennek megvalósítása valószínűleg a szigorú biztonsági intézkedések előtt egyszerűbb volt, de azért van rá lehetőség.

Még egy népszerű helyszín az üres focipálya éjszaka. Ha szeretitek a kihívásokat, menjetek egy meccs előtt, és próbáljátok befejezni a dolgot, mielőtt felkapcsolják a fényeket. Nyáron szépek a csillagok, ami jót tehet a hangulatnak.

A gimis évek legjobb felidézője egy mozi hátsó sora. Ha félősebb vagy, válassz valami régi filmet, ahol biztos kevesen lesznek, és ha mást nem, legalább kézzel ügyködjetek. Érdekes emlékeket fog felidézni.

Mozduljatok ki!

A sziklamászás szexi is lehet. Egy biztonságosabb részen érzéki lehet a természet közelsége. Markolj fel egy takarót, és arra figyelj, hogy ne sötétben menjetek, és főleg ne olyan helyre, amit nem ismersz.

Bérelj csónakot, és csorogjatok le a folyón. Agyon lehet vele ütni egy kempingezős délutánt. Egy eldugott kis kanyon szép kilátást és némi privát szférát is jelent, ugyanakkor megvan az az izgalom, hogy esetleg egy másik pár tűnik fel a vízen.

A kemping, akár a szabadban, akár a sátorban csináljátok. Minél eldugottabb, annál jobb, de attól függően, hogy hová mentek, vigyázzatok a vadállatokkal.

Vegyetek két vonatjegyet olyan vonatra, ahol van hálókocsi. A fekhelyek helykínálata a sátorozásra emlékeztet, csak sokkal kényelmesebb. Állítólag a vonat ringatózása is igen kellemes.

Kocsiban a dugó közepén. Ráértek, nem? És ne felejtsétek el, a szex nem csak a misszionárius pózból áll, legyetek kreatívak.

Sokan szeretik vízparton vagy akár a vízben is csinálni. Figyeljetek, hogy bámészkodó kisgyerek vagy harcias halak ne legyenek a közelben.

A limuzin hátsó ülése sem rossz, bár valószínűleg a sofőr számít erre, tehát nem olyan izgalmas. Az autósmozi sem rossz, csak nem sokat találsz már belőle. Ha mégis, van olyan jó, mint a mozi hátsó sora.

Otthon, édes otthon

A kocsi is lehet extrém hely a szexhez, mert néha igen nehéz megtalálni a mindkettőtök számára kényelmes pózt. És mehettek egy csomó helyre. De ne menjetek olyan helyre, ahol elvontathatják az autót! Csinálhatjátok a motorháztetőn, ha belül nincs sok hely.

Hallottál már nőkről, akik rádőlnek a mosógépre centrifugálás közben? Hát, tényleg működik a dolog. A többit találjátok ki, de érdemes az orális szexet kipróbálni úgy, hogy felülsz a gép szélére, a pasid pedig elé térdel. A magasságot néhány párnával belőhetitek.

A jó öreg szerszámoskamra a kert végében. Ha nem a sajátotokra támad kedvetek, keressetek olyat, amit nem használnak, még jobb. Ha nem vagy biztos benne, hogy használaton kívül van, akkor jöhet az izgalom, hogy esetleg rajtakapnak.

Mindenhol jó, de legjobb otthon. Pontosabban a hátsó kertben. Nyilvános is, meg nem is.

Filmekben gyakran esnek egymásnak liftben. Csináljátok ti is, csak amikor megnyomjátok a legfelső gombot, vigyázzatok, hogy ne nyomjátok meg az összeset. Akkor ugyanis minden emeleten megáll, és kinyílik az ajtó.

A gardrób. Visszahozza az iskolás éveket, és némi plusz izgalom érdekében egy harmadik ismerőssel játszhattok bújócskát, és kiderül, hogy megtalál-e, mielőtt végeztek az akcióval.

Ezt is szeretjük