A 4 legédesebb nyuszis videó a neten
El fogsz olvadni! Nézd meg most
Ne hagyd ki a következő nyuszis videókat, igazán szívderítőek és aranyosak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az állatos videók mindig nagy népszerűségnek örvendenek a videómegosztó portálokon.

Húsvét kapcsán összegyűjtöttük a legaranyosabb nyuszis videókat, melyek még egy stresszes nap után is garantáltan felvidítanak.

Szundi üzemmód

Több mint hétmilliós nézőközönségével egy fehér kisnyúl lett az internet legújabb sztárja. Elsőre talán furcsa lehet, hogy egy aprócska tapsifülesre ennyi ember kíváncsi, de tény, hogy a kis állat cukiságfaktora még a legkeményebb szíveket is megolvasztja.

Az egyik férfi hozzászóló egészen odáig ment, hogy kijelentette, ez teljesen kiöli a tesztoszteront a szervezetéből, annyira aranyos.

A kéthetes holland törpenyúl, Sean Jr. annyira pici, hogy egy az egyben elfér gazdája tenyerében.

Legmélyebb álmából felriadva nagy mosdásba kezd, majd fejét a gazdi kezébe hajtva újból elszenderül. Egyszerűen lehetetlen ellenállni az apróságnak, győződj meg róla magad is!

Fürdésidő

Ha valaki igazán figyelmes, akkor az a következő nyuszi. A fehér, bolyhos négylábú jóformán tetőtől talpig megfürdeti testvérét, a legaprólékosabb mozdulatokkal. A tesó mindezt csukott szemmel tűri, sőt, kifejezetten élvezi, egyáltalán nem bánja a nyaggatást. Nézd meg a bájos nyuszipuszikat!

A fürdetés kapcsán azonban nem ez az egyetlen bájos videó. Egy pitbull a lehető legfinomabb mozdulatokkal, már-már anyai gondoskodással próbálja megtisztítani a néhány hónapos nyuszikölyköt - cseppet sem zavarja, hogy a kis lurkó tiltakozik a kéretlen segítség ellen.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=75GEzD6wh8o&feature=endscreen

Bájos páros

Bár a mondás úgy tartja, hogy az igaz szerelem vak, a következő kontextusban ez a mondás egészen új értelmet nyer, szimplán plátói megközelítésben. Nelix, az egyéves nyuszilány kedvenc játszópajtásával, a plüssállat Peter nyuszival próbálja elütni a délutánt, édes kettesben.

Abban, hogy játékát ide-oda cipelje, még az sem akadályozza meg, hogy Peter nyuszi legalább akkora, mint ő maga, sőt, meglepő óvatossággal, a játék pulcsiját fogva igyekszik arrébb terelgetni szerelmét.

Ezt is szeretjük