Milyen kölnivel locsol meg a férfi?
Erre számíthatsz tőle a szerelemben
Az, hogy milyen illatú kölnivel locsol meg a pasi, minden szónál többet mond a szerelemhez való viszonyáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Az illat és a személyiség közötti összefüggés régóta ismert. Figyeld meg, hogy a férfi milyen kölnivel locsolkodik - és feltárul előtted belső világa, így a szerelemhez való viszonya is.
 

Már azelőtt megtudhatod, hogy mire számíthatsz tőle a párkapcsolatban, hogy az egyáltalán elkezdődött volna.

Orientális vagy fás illat - túláradó érzelmek

Mélyen érző férfi, aki képes a tökéletes önátadásra és a feloldódásra. Jellemzően nem a röpke románcokat hajszolja - hosszú távú kapcsolatra vágyik, mely érzelmi biztonságot jelent számára.

Bátran elfogadhatod hát a közeledését, ám készülj fel arra, hogy közös életetek nagy valószínűséggel nem lesz éppen problémamentes. Lehetséges ugyanis, hogy választottad megpróbál irányító szerepet betölteni, mivel meggyőződése szerint jobban tudja, mire van szükséged, mint te magad. Bár minden megnyilvánulását melegség és tapintat hatja át, túlzott gondoskodása idővel fárasztóvá válhat számodra.

Ugyanakkor - meglehetősen ellentmondásos módon - előfordulhat az is, hogy éppen ő szorul a te támogatásodra, ugyanis az élet gyakorlati területein meglehetősen bizonytalanul mozog. A benne zajló intenzív lelki folyamatokat sem sikerül minden esetben kontrollálnia, ezért a látványos sértődésre épp úgy hajlamos lehet, mint a teljes bezárkózásra.

Gyümölcsös illat - szenvedély és változékonyság

Dinamikus, szenvedélyes férfi, aki nem fél a kezdeményezéstől, és képes teljes mértékben kiélvezni mindazon örömeket, amiket az élet felkínál.

Meglehetősen nyitott az új impulzusokra, különösen, ami a szexualitást illeti, ezért aztán nagy valószínűséggel nem ő a hűség mintaképe. Valójában azonban sebezhető ember, aki a szíve mélyén meghittségre és intimitásra vágyik, mint bárki más - bár könnyen lehet, hogy ezt valamiféle tévesen értelmezett szemérmességből önmaga előtt is titkolja.

Nem zárható ki tehát, hogy hosszabb távon tervez veled, ebbe azonban az első időkben semmiképpen ne éld bele magad - így biztosan nem ér majd csalódás. Amennyiben pedig lehorgonyoz melletted, ügyelj arra, hogy közös életeteken ne uralkodhasson el a rutinszerűség. Ez a férfi ugyanis - a mozgékonyság és a változatosság iránti igényétől hajtva - könnyen odébbállhat, ám, ha nem szűkölködik új ingerekben, akár végleg is veled maradhat.
 

Virágos illat - erotika és birtoklási vágy

Bár erotikája meglehetősen intenzív, korántsem az a típus, aki játszana a másik ember érzelmeivel, ezért szinte biztosra veheted, hogy nem egyéjszakás kalandban gondolkodik. Ám jó, ha tudod, hogy ennek a férfinak különösen fontos a biztonság, különösen az anyagiak terén. Keményen dolgozik, hogy megteremtse, illetve megtartsa közös életetek alapjait, így aztán lehet, hogy nem jut majd rád annyi ideje és energiája, mint szeretnéd.
 

Mivel a birtoklás egyfajta örömforrást jelent számára, nem kizárt, hogy téged is megpróbál majd bizonyos fokig kisajátítani, és küzdened kell azért, hogy megtartsd az önállóságodat. Kellemetlen pillanatokat szerezhet mindenféle alapot nélkülöző féltékenykedésével is. Ha azonban kellő rugalmassággal és humorral kezeled fenti megnyilvánulásait, a viharfelhők gyorsan eloszlanak, és szebbnél szebb élményekben lehet részetek, különösen az ágyban.

Nehéz, fűszeres illat - nagyvonalúság

Stílusos és gáláns férfi, aki ráadásul valóságos művésze a szerelemnek. Kifinomult érzéke van a földi örömökhöz, így mindig megtalálja a módját annak, hogy újabb és újabb izgalmakat csempésszen közös életetekbe. Mindemellett kellőképpen lojális is, így nem valószínű, hogy kifelé kacsintgat majd a kapcsolatból.

A hétköznapok kisebb-nagyobb gondjai azonban untatják, sőt, nemritkán egyenesen fárasztják, így aztán igyekszik nem tudomást venni róluk - nagy szükséged lesz az érdekérvényesítő képességedre, hogy ne rád háruljon minden házimunka, illetve gyakorlati jellegű ügyintézés. Ráadásul ez a férfi hajlamos kettőtök viszonyát valamiféle színdarabnak tekinteni, melyben ő játssza a főszerepet. Az ésszerűség határain belül érdemes engedned neki - meglátod, rendkívül hálás lesz érte.

Citrusos vagy friss illat - szabadságvágy

Lebilincselő személyiség, aki humorérzékével és szellemességével könnyedén rabul ejtheti a szívedet. A későbbiek során sem hazudtolja meg magát - a vele való kapcsolat vibrálóan izgalmas, amire fantáziadús, egyszersmind játékos erotikája teszi fel a koronát.

Ám egy percre se feledkezz meg arról, hogy ennek a férfinak - bármennyire is szeret téged - lételeme a függetlenség. Ne próbáld magadhoz láncolni, ez esetben ugyanis szinte borítékolható, hogy rövid időn belül elveszíted őt, annál is inkább, mert tipikus társasági emberként a legkevésbé sem esik nehezére az ismerkedés. Ha azonban tudja, hogy bármikor elmehet, nagy valószínűséggel hosszabb távon - akár véglegesen is - melletted marad.

Ezt is szeretjük