A 4 legviccesebb húsvéti játék az interneten

Kattints most!

Az ünnepi forgatagban külön felüdülés pár perc a gép előtt. Próbáld ki a legaranyosabb ingyenes játékokat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számtalan online húsvéti játékot találni az interneten, mely ünnepi ráhangolódásnak vagy épp levezetésnek is remek szórakozás.

Legtöbbjük a tojás-csirke-nyúl hagyományos hármasával operál, és mindössze néhány gyors kattintást, némi logikát és jó reflexet igényel. Nem kell se dörzsölt stratégának, se villámkezű törzsjátékosnak lenned a szintek sikeres teljesítéséhez. Ötletesek, viccesek, és garantáltan kikapcsolnak.

Itt a tojás, hol a tojás: Hen Coops

Ez a jól ismert, egyszerű és klasszikus itt a piros, hol a piros játék húsvéti verziója három rémült tyúkkal, egy tojással és egy szivarozó kakassal.
A Hen Coops játék lényege, hogy kitaláld, melyik csirke alatt lapul a hímes tojás. A találgatás időre megy, és egérrel tudsz a kiválasztott tyúkocskára kattintani. Taktikázhatsz, ha azonban a szerencsére bízod magad, akkor is begyűjthetsz egy rakás pontot.

Körönként előrehaladva a ravasz kakas egyre cselesebben és egyre gyorsabban húzogatja a csirkéket, így a találgatás szintről szintre nehezedik. A játék nem éppen a legkreatívabb, de a grafikája egyszerűen zseniális.

Minden szereplője külön egyéniség, a tyúkokat vonszoló kakas például igazi telitalálat, remekül megrajzolt nagymenő játékmester, a szemétdomb igazi királya. Az ingyenesen játszható Hen Coops színtiszta bolondozás öt percben.

Tojáskeltetés logikával: Egg Static

Az Egg Static alapötlete a jól ismert tologatós logikai játékra épül, azzal a különbséggel, hogy itt a húsvét alkalmából színes tojásokat kell faltól falig csúsztatnod egy négyzethálós, labirintusszerű játéktérben. A cél, hogy az azonos mintájú tojásokat a keltetőgép mellé csoportosítsd. Ez utóbbi szerkentyűnél egy csel is van: az első kattintással kijelölöd, második klikkeléssel pedig működésbe hozhatod. Ha kikel a tojás, a mellette lévő, azonos mintájú is kikel, illetve a szomszédja is, és így tovább.

Az aranytojás bónusz pontokat, a szürke viszont levonást eredményez. Kellemes agytorna nem túl bonyolult grafikával, a zenéje viszont kissé idegesítő - jobban jársz, ha a játék alatt kikapcsolod a hangszórót.

Nyuszimentés szimfonikus kísérettel: Bunnies and Eggs

Ha valamit, ezt az ügyességi játékot biztosan csajoknak tervezték. A nemes egyszerűséggel Bunnies and Eggs - vagyis nyuszik és tojások - névre keresztelt ingyenes internetes játék lényege ugyanis nem más, mint nyuszimentés meseszerű, kicsit negédes grafikával és komolyzenei aláfestéssel.

Hen Coops
Egg static
Bunnies and eggs
Easter egg hopp

A játék nem egyszerű: ha nem húzogatod az egérrel elég gyorsan a farönköt az egyik parttól a másikig, másodpercek alatt halálba küldheted a szerencsétlen tapsifüleseket. A játék elején öt próbálkozási lehetőséged van: ha veszni hagysz egy nyulat, azzal a próbálkozásaid száma is csökken. A kis jószágok közé váratlanul berepülő tojásokat viszont érdemes elkapni, mert mindegyik plusz pontot, vagyis új életet ér. Tény, hogy a nyuszimentés nem egy őrülten izgalmas kalandjáték, de már csak a kifinomult grafika miatt is érdemes kipróbálnod.

Csirkeüldözés nyuszival: Easter Egg Hopp

Az Easter Egg Hopp elnevezésű ügyességi játék fejlesztői aztán nem fukarkodtak: a húsvét összes kellékét és szimbólumát belesűrítették egyetlen alkotásba. A bolondos online játék célja, hogy a futkosó szürke nyuszival minél több kiscsirkét és tojást gyűjts be. A kispipik 100, a tojások 250, a be-belibbenő pillangók elcsípése pedig 1000 pontot ér. Mindez persze időre megy, úgyhogy nem árt tartani a tempót.

A feladat teljesítését még egy tényező nehezíti: a pelyhes apróságokra vérmes tyúkanyók vigyáznak, akik igyekeznek megakadályozni téged a csirkevadászatban. A játékos grafikát hallgatható gitárzene és madárcsicsergés egészíti ki, egyszóval garantált az öt perc önfeledt szórakozás.

A játékkal csak egyetlen gond van: a négy pálya még a három nehézségi fokozattal is édeskevés, mire belemelegednél a vadászatba, már vége is. Mivel azonban ez az egyik legaranyosabb húsvéti internetes játék, mindenképp kattints rá!

Ezt is szeretjük