Képeken 10 cuki, pihe-puha kisállat
Íme, 10 húsvéti állat, akiknek képtelenség ellenállni.

Dia

	Korántsem rút kiskacsa	Az apró vadkacsák sokszor csúnyácskák fekete tollazatuk miatt, de ez a csöppség az egyik legbájosabb húsvéti állat, akit valaha láttál.

Korántsem rút kiskacsa

Az apró vadkacsák sokszor csúnyácskák fekete tollazatuk miatt, de ez a csöppség az egyik legbájosabb húsvéti állat, akit valaha láttál.

Dia

 	Lekonyuló fülpár  	A lógó fülű nyuszi bohókás megjelenése miatt pillanatok alatt belopja magát a szívedbe. Apró termete és barátságos természete miatt a háziállattartók nagy kedvence.

Lekonyuló fülpár

A lógó fülű nyuszi bohókás megjelenése miatt pillanatok alatt belopja magát a szívedbe. Apró termete és barátságos természete miatt a háziállattartók nagy kedvence.

Dia

 	Fekete ártatlanság  	A fekete szín mindig komolyságot sugároz, de ebből a pici nyusziból olyan ártatlanság árad, amelynek képtelenség ellenállni.

Fekete ártatlanság

A fekete szín mindig komolyságot sugároz, de ebből a pici nyusziból olyan ártatlanság árad, amelynek képtelenség ellenállni.

Dia

	Puha báránybőr	A kis bárány esetlenségével az egyik legcukibb húsvéti állat. Ha te is szívesen végigsimítanál puha bundáján, látogass ki valamelyik állatkertbe.

Puha báránybőr

A kis bárány esetlenségével az egyik legcukibb húsvéti állat. Ha te is szívesen végigsimítanál puha bundáján, látogass ki valamelyik állatkertbe.

Dia

 	Bájos csöppség  	A hófehér alapon fekete fülekkel született nyuszinak képtelenség ellenállni. Apró mancsaival és puha bundájával mindenki szívét elrabolja.

Bájos csöppség

A hófehér alapon fekete fülekkel született nyuszinak képtelenség ellenállni. Apró mancsaival és puha bundájával mindenki szívét elrabolja.

Dia

	Hófehér pihepuhaság	A fehér nyuszi nagy piros szemeivel sokak kedvence, hát még akkor, ha a kis albínó még szemtelen is, és szétszedi a húsvéti dekorációt.

Hófehér pihepuhaság

A fehér nyuszi nagy piros szemeivel sokak kedvence, hát még akkor, ha a kis albínó még szemtelen is, és szétszedi a húsvéti dekorációt.

Dia

	Hápogó apróság	A kiskacsa mesésen lágy, sárga tollaival és totyogásával a húsvéti forgatag kedvence.

Hápogó apróság

A kiskacsa mesésen lágy, sárga tollaival és totyogásával a húsvéti forgatag kedvence.

Dia

 	Beállított frufru  	Mintha egy igazi mesterfodrász munkáját látnád. A jólfésült nyuszi egyaránt kedvence a gyerekeknek és a felnőtteknek. 	 

Beállított frufru

Mintha egy igazi mesterfodrász munkáját látnád. A jólfésült nyuszi egyaránt kedvence a gyerekeknek és a felnőtteknek.
 

Dia

	Nyuszi ül a fűben	Találóan a híres gyerekdalhoz, ez a nyuszi is éppen a fűben ül és jóízűen falatozik.

Nyuszi ül a fűben

Találóan a híres gyerekdalhoz, ez a nyuszi is éppen a fűben ül és jóízűen falatozik.

Dia

 	Csodacsibe  	A húsvéti kiscsibék a gyerekek nagy kedvencei, hiszen aprók, mesésen puhák és hihetetlenül aranyosak.

Csodacsibe

A húsvéti kiscsibék a gyerekek nagy kedvencei, hiszen aprók, mesésen puhák és hihetetlenül aranyosak.

Ezt is szeretjük
Szerző: Debreceni Andi
Fotó: