3 kincsekkel teli hobbibolt
Merülj el az ötletekben!
Lakásdíszítés, tojásfestés, ajándékok készítéséről? A hobbiboltokban mindent megtalálsz, amire szükség lehet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Decoupage, gyöngyfűzés, üvegfestés - és még sokáig sorolhatnánk a különböző technikákat, amelyekkel varázslatos, egyedi ajándékokat készíthetsz barátaidnak, családodnak. Az ezekhez szükséges alapanyagokhoz manapság már könnyedén hozzájuthatsz, egyre több kreatív üzlet nyílik a fővárosban és vidéken egyaránt. A következő három boltban biztosan mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

Arany Virágcserép Kézműves Bolt - hagyományőrzés Gödöllőn

Lassan öt éve már, hogy megnyitotta kapuit az Arany Virágcserép Kézműves Bolt Gödöllőn. A tulajdonos az első pillanattól arra törekedett, és törekszik mind a mai napig, hogy a legjobb magyar kézműves termékek kerüljenek a polcokra, és mindenféle technikához széles választékot kínálhasson. Emellett találhatsz itt szakirodalmat is, ha esetleg segítségre van szükséged, sőt, akár kézműves tanfolyamokon is részt vehetsz, hiszen a bolt saját műhellyel rendelkezik, ahol folyamatosan indulnak kurzusok. Ezeken az általad választott technikákat ismerheted meg, és sajátíthatod el.

Ha netán mégsem magad készítenéd, de mégis valami különleges ajándékot keresel, akkor is jó választás az Arany Virágcserép, hiszen kaphatók itt magyar népi-iparművészeti tárgyak is, melyek egytől egyig egyediek, és természetesen kézzel készítették őket. Fából, nemezből, gyöngyből, kerámiából készült apró meglepetések sokasága vár, melyek között biztosan megtalálod az igazit.

Cím: 2100 Gödöllő, Petőfi tér 16.
Telefon: 06(20)938-9490.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között.
Választék és bővebb információ: www.aranyviragcserep.hu »

Rayher Kreatív Centrum - a minőség jegyében

A Rayher Hobby Európa egyik vezető üzletlánca. Az 1960-as években alakult családi vállalkozás hamarosan azonban egész Európát meghódította.A Boráros téri Duna Házban található Rayher Kreatív Centrumnak köszönhetően pedig jó ideje hazánkban is elérhetőek a német cég kiváló alapanyagai.

Legyen szó akár gyöngyökről, ékszeralkatrészekről, festékekről, sablonokról, a gyertyaöntés minden apró kellékéről, filcanyagról, szalagokról és zsinórokról, ragasztófóliáról, esetleg papírmasé dobozokról, itt valóban mindent megtalálsz, amit elképzeltél a tökéletes ajándékhoz.

A közeledő húsvétról sem feledkeznek meg, így kaphatók például műanyag-, fa- és kerámiatojások, nyulak, csibék és bárányok mindenféle anyagból, tojásfestő készlet, és még számtalan hasznos dolog, amivel könnyen húsvéti hangulatot varázsolhatsz az otthonodba.

Cím: 1093 Budapest, Boráros tér 7., Duna Ház, 1. emelet.
Telefon: 06(1)219-0348.
Nyitva: hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 15 óra között.
Választék és bővebb információ: www.rayher.hu »

Hangya Kézimunka és Kreatív Hobbi - barátságos kuckó

2005 óta várja vásárlóit a Hangya Hobbi Budapesten, ahol nem csak profi kreatívokat látnak szívesen, hanem a kezdő, bizonytalan vállalkozó kedvűeket is. A választék itt is hatalmas, annak ellenére, hogy az üzlet mérete nem olyan óriási - ám éppen ez teszi olyan kellemessé a légkört.

Ha ötletekre vadászol, a vásárlás előtt látogass el a Hangya Hobbi honlapjára, ahol az Ötletek menüpont alatt számtalan kreatív ajándékot és tárgyat találhatsz. Mivel az elkészítésük módját, valamint a szükséges eszközöket is megismerheted a honlapon, sokkal céltudatosabban keresheted fel az aprócska üzletet.
Cím: 1173 Budapest Pesti út 37.
Telefon: 06(1)257-2424.
Nyitva: hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között.
Választék és bővebb információ: www.hangyahobbi.hu »

Ha pedig mindent beszereztél, nincs más hátra, mint nekifogni a munkának. Miután elkészültél, készíts róla egy fotót, ezt ugyanis te is elküldheted az info@hangyahobbi.hu e-mail címre, hogy ezúttal te adhass ötletet másoknak.

Ezt is szeretjük