Zsidró Tamás párja dögös, barna bombázó: az első évfordulójukat ünnepelték

Zsidró Tamás az Instagramon így ünnepelte meg, hogy barátnőjével egy éve alkotnak egy párt.

zsidró-tamás-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zsidró Tamásról ugyan már egy ideje lehetett tudni, hogy új barátnője van, kedvesét szépen, fokozatosan mutatta be a nagyközönségnek: először 2022 októberében mutatkoztak nyilvánosan, majd Valentin-napon megvolt az első közös szerelemes poszt is az Instára.

A sztárfodrász e hónap elején mesélt először a kapcsolatukról: beszámolt első közös utazásukról, és azt is elárulta, közeleg az évfordulójuk.

Zsidró Tamás barátnője

Március 18-án ünnepelték, hogy egy éve tart a szerelmük. Egy ilyen különleges napot a közösségi médiában is meg kellett említeni: Zsidró Tamás egy fotómontázzsal tudatta a követőivel, hogy egyéves lett a kapcsolatuk.

Az első képen - amely alá azt írta, "one year of happiness”, azaz egy év boldogság - a barna bombázó épp puszit készül nyomni az arcára. A további felvételek is romantikusak, ölelkezős, összebújós, és bolondozós pillanataikat is megmutatták.

A kommentelők örömmel nézegették végig a szerelmes fényképeket, jó páran kívántak sok boldogságot a párnak.

"De helyesek vagytok így együtt! Maradjatok ilyen boldogok" - fogalmazott az egyikük.

Nézd meg Csuti párját bikiniben!

Csuti tavaly decemberben árulta el, hogy új barátnője van, aki nála jóval fiatalabb, 26 éves. A kilétét akkor még nem fedte fel, most posztolt először közös képet Biankával.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük