Friss: Zséda végre megtette! 14 évig vártak erre a magyar énekesnő rajongói
Zséda ismét együtt énekel egykori együttesével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Cotton Club Singerst 1995-ben alapította két énekes és két énekesnő: Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Kovács Péter és László Boldizsár.

Zséda hat évvel később, 2001-ben lépett ki közülük, hogy szólókarrierbe kezdjen, a helyét pedig Kozma Orsi vette át.

20 év után újra együtt

Végül az együttes 2009-ben feloszlott, de most, 20 évvel a megalakulás után mind az öten újra összeállnak egy koncert erejéig, hogy egy kis örömzenéléssel örvendeztessék meg a zenéjükért rajongó közönséget.

Az Emerton-díjas zenekar a január 12-én, a budapesti Erkel Színházban megrendezésre kerülő 2x2 így lett öt című koncerten felidézi a legemlékezetesebb slágereiket, természetesen a Négy Gengszter is felhangzik majd, mely a Macskafogók első részének felejthetetlen betétdala volt.

A Jubileumi Cotton Club Singers koncert bevételének egy részével egyben a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai kisbetegeit is támogatják.

Már folyik a felkészülés

Mint az énekesek elmesélték, az utolsó napokban már nagy az izgalom, oda kell figyelniük mind a táplálkozásra, mind a mozgásra és a pihenésre, hogy a legjobb formájukban lehessenek hétfő este. Szűcs Gabi különösen nehéz helyzetben van, hiszen ma, szombaton lemezbemutató koncertje lesz, emellett pedig az Eurovíziós előválogató előkészületei is nagyban folynak már.

Lakatos Márk stylist segít abban, hogy a Cotton Club Singers hölgytagjai és az urak között harmónia legyen a színpadon. A lányokat Elysian ruhakölteményekben láthatjuk majd, melyeket a nemzetközileg elismert kreátor, Bódis Boglárka tervezett.

Fotók: Facebook/Zséda Official Fan Club

Ezt is szeretjük