Zséda 14 éves fia igazi mintakamasz: Nimród és az énekesnő közt szoros a kötelék
Zséda 2007 szeptemberében adott életet egyetlen gyermekének, Nimródnak.

zséda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021 júniusában mindenkit meglepett a hír, miszerint Zséda 20 év után elválik férjétől. Az énekesnő akkor elárulta, jóval a bejelentés előtt kimondták, hogy vége. Már azon a télen pontot tettek kapcsolatuk végére.

Bár a válás minden esetben nehéz, Zséda nem kudarcként élte meg, fejlődéstörténetként hivatkozott a szakításra. 2020 novemberében azt nyilatkozta, mindketten más irányba változtak, ám a jó kapcsolat megmaradt.

Zséda kamasz fia

Örök kötelék közte és a férfi közt közös gyermekük, Nimród, akit az előadó féltve óv a nyilvánosságtól, az is ritka, hogy meséljen róla. A Best magazinnal azonban kivételt tett, elmesélte, milyen mintakamasz az immár 14 éves fiú.

Sűrű, pörgős napok jellemzik az életüket. Zséda majd’ mindennap próbákra jár, Nimród az iskola mellett versenyszerűen úszik, és különórákra is jár. Mindezek mellett fontos szempont, hogy anya és fia kellő időt töltsön együtt.

- Az életem főszereplője a fiam, és ezt tudja, talán épp emiatt is annyira megértő, ha olykor felsokasodnak körülöttem a feladatok. És annyira rendes - noha rendszeresen főzök, de mivel kamasz, duplán eszik -, simán elkészít magának egy rántottát, vagy összerak egy szendvicset, ha épp munkaügyben egyeztetek - ecsetelte a büszke édesanya.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nimróddal szoros kötelék van kettejük közt, nagyon jól megértik egymást. Zséda úgy véli, a világon a legjobban fia nevelése megy neki. A válás során is fontos volt, hogy békében zárják le kapcsolatukat volt kedvesével, maguk miatt és Nimród miatt is.

Arról is beszámolt, hogy fiával sok mindenben hasonlóan gondolkodnak, például mindketten imádják a vidéki életet. Amikor szüleinél Pápán járnak, Nimród teljesen átszellemül.

- Bár kamasz, még mindig szívesen jön velem haza. Nagyon jó gyerek, és azt hallani a tanárai szájából, hogy ő egy kiegyensúlyozott, boldog tinédzser, különösen megnyugtató volt.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri immár 14 éves, tinédzserkorba lépett, és egyre jobban látszik, hogy igazi művészlélek, aki él-hal a zenéért, és még édesapja ízlését is formálja.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük