Szívszorító vallomás! Zoltán Erika különös kapcsolatáról mesélt
Zoltán Erika édesapjához fűződő különös kapcsolatát elevenítette fel - sokáig nem is találkoztak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zoltán Erikát az édesanyja és a nagymamája nevelte fel, ám hosszú ideig nem is érezte apja hiányát. Ötéves volt, amikor az Németországba disszidált. Annak ellenére, hogy már kislányként úgy látta, anyját nagyon megviselte a válás, emiatt nem kerek az élete, tőle soha egy rossz szót nem hallott az apjára.

Támogatta, hogy lánya kiutazzon az akkori NSZK-ba, amikor volt férje hosszú hallgatás után megtette az első lépést a kapcsolatépítés felé.

Az első találkozás 12 évesen

Bár mindenki irigyelte, hogy nyugatra utazhat, Zoltán Erika 12 évesen, az első találkozás előtt az izgalommal teli kíváncsiság helyett csak aggodalmat érzett, árulta el Joshi Bharatnak a Másképpen című műsorban.

- Nem tudtam, hová megyek, hogy fogom magam ott érezni. Mintha egy vadidegen családba csöppentem volna. Ráadásul az apámnak akkor volt egy felesége három nálam idősebb gyerekkel. Mindenki németül beszélt, egy szót sem értettem. Hihetetlenül rosszul éreztem magam - idézte fel az emlékeket.

Örült, amikor ismét Magyarországon volt, már csak azért is, mert mindenki őt irigyelte a magával hozott csokihegyekért és az itthon nem kapható ruhákért.

18 évesen ismét kiutazott édesapjához, de ekkor sem sikerült közelebb kerülniük egymáshoz. Ennek talán az is lehetett az oka, hogy a két találkozás között apja nem érdeklődött felőle.

Az unoka törte meg a jeget

Mire az énekesnő karrierje beindult, a vasfüggöny is leomlott. Édesapja ismét felbukkant az életében, majd lánya Apámról nincs mit mondanom című dala után sértetten visszavonult. Csak azt követően rendezték kapcsolatukat, hogy 1998-ban megszületett Zoltán Erika lánya, Zoé Roberta.

- Ekkor döbbentem rá arra, hogy a harag rossz tanácsadó, és megmérgezi az életünket. Mindenkinek azt tanácsolom, ne várjanak ennyi ideig.

A 49 éves sztár ezt már elcsukló hangon mondta, hozzátéve, hogy nem sokáig élvezhették egymás társaságát, mert édesapja örökre eltávozott, és nagyon hiányzik neki.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük