Zimány Lindán röhögtek a nézők este! Hajdú Péter így szólogatott be neki a Frizbiben

Zimány Linda tovább bizonygatta, milyen szerelmes Kedves Feribe.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zimány Linda tovább bizonygatja, mennyire igaz a szerelmük Kedves Ferenccel - ezt tette a csütörtök esti Frizbiben is.

A modell azzal nem számolt csak, hogy Hajdú Péter műsorvezető szeret beszólogatni a vendégeinek.

Hajdú Péter így szólogatott be neki

- Nálad maradt anyukád kosara? Vagy mi történt? - kezdte Hajdú a csipkelődést rögtön azután, hogy Zimány Linda betoppant egy kosár lekvárral és szörppel, amelyek édesanyja segítségével készültek.

Bizonyára így kívánta elérni, hogy az emberek elhiggyék, belőle is lehet gondoskodó háziasszony.

- De miért kapom én ezt, amikor diétázom? Fel akarsz hizlalni Kedves Feri nagyságúra? - cinkelte most már a modell szerelmét.

Zimány Linda azt mondta, számára érthetetlen, miért pont vele kapcsolatban alakult ki az a kép a köztudatban, hogy neki egy kapcsolatban fontos a pénz.

- A legelső férfi is az életemben a Kefir volt, ez nem titok. Egy hosszú kapcsolat volt, vele is egy normális életet éltem - mondta a V-Tech együttes sztárjával folytatott ötéves kapcsolatáról, amelynek azért lett vége, mert Zimány nyilvánosan csalta az énekest

Azt állította a Frizbiben, hogy minden kapcsolatában szerelmes volt, ezek közül igaz szerelem közte és Kefir, Dzsudzsák Balázs focista, Káló Dénes pókerjátékos, valamint Kedves Ferenc között szövődött, ők igazi társai voltak, velük közös jövőt tervezett.

- Azért egyik sem kétkezi munkás, azért valljuk be. De nem is gondolom egyébként, hogy neked abból a körből kellene válogatnod, mint mondjuk egy nagyon gyönyörű pénztáros hölgynek egy hipermarketben, merthogy más körben mozogtok - bukott ki Hajdú száján.

Zimány és Kedves megismerkedésének részletei is szóba kerültek a műsorban: a szőke szépség elárulta, hogy már legalább nyolc éve ismerik egymást, az utóbbi négy évben pedig a férfi és ő is szinglik voltak. Két évig udvarolt neki Kedves, mire beadta a derekát.

- Folyamatos telefonba voltunk. Májustól alakult ki köztünk ez az érzelmi kötelék, amikor egyszer találkoztunk külföldön - árulta el. 

Közölte: ő nem lesz boldogabb attól, ha kettővel több táskát vehet meg, számára sokkal fontosabb volt, hogy Amerikából hajnali kettőkor is felhívhatta Kedves Ferencet, ha bátorító szavakra volt szüksége valakitől.

- Nekem az a fontos, hogy ő amilyen elfoglalt, rám férfi időt és érzelmet annyit még nem áldozott, mint ő - mondta.

Fotó: TV2/Frizbi

Ezt is szeretjük