Zimány Linda a plasztikai műtétek előtt: felismered 16 éves tinédzserként?

Zimány Linda teljesen máshogyan nézett ki 16 évesen, amikor még nyoma sem volt plasztikai beavatkozásoknak.

zimany-linda-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zimány Linda neve a 2000-es évek elején került be a köztudatba. Szőke haja és megjelenése a magyar Britney Spearsszé tette, akiért a kilencvenes vége óta milliók rajongtak.

A 36 éves sztár tinédzserkorában, a plasztikai beavatkozások előtt nagyon máshogyan nézett ki.

Zimány Linda a plasztikai műtétek előtt

Az RTL 25 évét felölelő exkluzív sorozatban felbukkant a modell is, ahogyan egy régi videóban Britney Spearst utánozva táncol a családjuk nappalijában. Ekkor még csak 16 éves tinédzser volt, az arca a megszólalásig hasonlított a világhírű énekesnőére. 

zimany-linda-tini
Fotó: RTL

Nagy örömére hamar ki tudott törni ebből a szerepből, és a 2000-es évek elején már műsorvezetőként bizonyíthatott.

- Jelenleg műsort vezetek, rengeteg ajánlatot kapok nagyon sok mindenre, más típusú műsorokra is, mint amiket eddig vezettem. Itt az a lényeg, hogy teljesen önmagamat kell adnom. Most már kifordultam ebből a Britney-dologból, bár szeretem csinálni, hiszen ezzel kezdődött a karrierem. Egyszer Britney eltűnik majd, és akkor én is, szóval nem lehet ezt a végtelenségig csinálni - nyilatkozta 16 éves korában az RTL-nek.

zimany-linda-kep
Fotó: Profimedia

A videóban szereplő Zimány Lindát elnézve megállapíthatjuk, hogy azóta rengeteget változott, ami részben a plasztikai beavatkozásoknak köszönhető. A modell mellnagyobbításon esett át, ezenkívül az arcát és az orrát is plasztikáztatta, a száját pedig feltöltette, amelyeket nyíltan fel is vállal.

Zámbó Krisztián és a botox

Zámbó Krisztián elégedetlen volt a külsejével, ezért úgy döntött, bevállalja a botoxot. A 42 éves sztár nagyon félt a kezeléstől, mégis úgy érezte, bele kell vágnia egy szépészeti beavatkozásba. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük