Ki nem találod, ki lett a FEM3 Café új műsorvezetője

A ma reggeli Mokkában derült ki, hogy ki lesz a FEM3 Café új műsorvezetője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyári szünet után hétfőn indult újra a FEM3 Café, a már megszokott műsorvezetők mellett azonban idén ősszel feltűnik egy új személy is, mindez a Mokka ma reggeli adásában derült ki.

A délelőtti, beszélgetős műsor új arca Zimány Linda lesz, akinek nem ez lesz az első olyan munkája, amikor műsorvezetőként kell helyt állnia. Volt műsora a Duna TV-n és a Cool TV-n is, utóbbi élőben ment, így ez a terep sem idegen a számára. A Mokkában való nagy bejelentés után Instagram-követőivel is megosztotta a jó hírt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egy ideje tartogatom magamban a jó hírt, ami egy kosnak nagyon nehéz😁 Fôleg, ha élete egyik régi, legnagyobb, titkos vágya teljesül😍 Ahogy a @tv2mokka -ban is elhangzott a ma reggeli interjúban, velem bôvült a Fem 3 csapata és délelôttönként engem is láthattok, mint új mûsorvezetôt a Fem 3 Café live mûsorban😊 Jaj nagyon boldog vagyok😍 Izgalommal vártam már a közös munkát az egész fantasztikus csapattal és nagyon köszönöm a bizalmat nektek.😍❤️ Yuppie yuppie😍 Ma 9.20-tól már én várlak benneteket @kadlekrisz oldalán a Fem Cafèban😍 #dreamsdocometrue #happy #goodvibes #fem3cafe #tv2family #tvpresenter #goodvibesonly

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

"Egy ideje tartogatom magamban a jó hírt, ami egy kosnak nagyon nehéz. Fôleg, ha élete egyik régi, legnagyobb, titkos vágya teljesül. Ahogy a Mokkában is elhangzott a ma reggeli interjúban, velem bővült a FEM3 csapata és délelőttönként engem is láthattok, mint új műsorvezetőt a FEM3 Café live műsorban. Jaj nagyon boldog vagyok" - fogalmazott.

A posztban hozzátette, hogy nagy izgalommal várta már a közös munkát, és megköszönte az egész csapatnak a bizalmukat. Számos rajongója gratulált, és sok sikert kívánt neki: "eddig tartott a "nem nézek tévét" időszak. Gratulálok", "Wow, ez tényleg jó hír! Sajna a melóm miatt nem mindig foglak tudni nézni, de igyekszem majd csekkolni a műsort", "okos vagy és szép, értelmes és remekül fogod csinálni" - írták neki a kedves szavakat. Egyik rajongója azt is tanácsolta neki, reméli, néha beviszi a műsorba a sztár szeretett kiskutyáját, Diort is.

Zimány Linda a plasztikai műtétek előtt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Zimány Linda a plasztikai műtétjei előtt.

Ezt is szeretjük