66 évesen lett apuka! Kamerák elé állt 6 hetes kisfiával a Piramis zenekar gitárosa

Závodi János az RTL Klub reggeli műsorában mutatta meg kisfiát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Závodi János, a Piramis Plusz zenekar gitárosa 66 évesen nézett apai örömök elé.

Hathetes kisfiát az RTL Klub reggeli műsorában mutatta meg először a kamerák előtt.

Hathetes a kis Zacskó

Závodi János korát tekintve akár a nagyapja is lehetne a kis Janónak, ennek ellenére azt mesélte a 8:08 - Minden reggel című műsorban, hogy egy percig sem volt min gondolkodni, amikor kiderült, párja babát vár. Most jött el az idő, és egyáltalán nem bánja, hogy a kis Zacskó megszületett.

Ifjabb Závodi János nemcsak édesapja keresztnevét, de a becenevét is örökölte. Nagyon pontos baba, két nappal az orvos által kiírt időpont után, 2014. január 6-án jött világra, 3500 grammal és 53 centiméterrel. Závodi a zenekarral még szilveszterkor is fellépett, így a tagok egy emberként izgultak, mikor indul meg a szülés.

- Mivel mind a ketten nagyon akartunk gyereket, belevágtunk ebbe a dologba. Mostanában szinte neki élek, és egyre jobban vigyázok magamra, hogy sokáig lehessek vele - válaszolta arra a kérdésre, nem aggódott-e amiatt, hogy közel a 70-hez apuka lett.

A zenész mindenben segít

A gitáros igyekszik minél több időt a kisfiával tölteni, de természetesen továbbra is fellép a Piramis Plusz zenekarral, az elmúlt hétvégén például Szlovákiában voltak. 

- Az elmúlt éjszaka kicsit zűrös volt, de nagyon jó gyerek, csak akkor kezd el sírdogálni, ha éhes. Amiben tudok, segítek, például büfiztetek, egyedül a tisztába tevést sumákolom el - árulta el Závodi János. 

A zenésznek egy régebbi, alkalmi kapcsolatából már született egy fia, Tamás, de az ő életében Závodi nem tudott úgy részt venni, mint egy igazi édesapa, így saját bevallása szerint most vált először apává úgy, ahogy kell.

Fotó: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Ezt is szeretjük