Eltört a mécses Zámbó Krisztiánnál! Sírva fakadt a kritikák hallatán
Zámbó Krisztián sírásban tört ki, amikor meghallgatta a mentorok véleményét előadásáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-faktor első élőshowja nem szűkölködött érzelmekben, és ahogy Keresztes Ildikó fogalmazott, a mai világban már nem trendi kimutatni ezeket, éppen ezért a versenyzőknek hatalmas bátorságra van szükségük.

Könnyekből is bőven kijutott a tehetségkutató műsorban, és nem az sírt, akitől a nézők remélték volna.

Zokogtak a kamerák előtt

Fehér Zoltán kislányának üzent zokogva, míg Zámbó Krisztiánnál a kritikák után tört el a mécses.

Az énekes a Backstreet Boys Incomplete című számát adta elő, ám nagyon sokszor félreintonált, a zsűri szerint is hamisan énekelt.

- Itt nem az kell, hogy óriásit énekelj, hanem az, hogy a közönség számára hitelessé válj. Te nem lettél az. Inkább egy sportoló erejével toltad - összegezte véleményét Geszti Péter.

Az X-faktor oldalán a fórumozók szinte vérszemet kaptak, nem csak Zámbó Jimmy fiának hangját, de kiejtését is rengetegen kritizálták, az egyik hozzászóló szerint még az aluljárókban is jobban énekelnek, mint ő.

Többen is felrótták neki, hogy mindig kifogásokat keres, ami már a rajongók szerint szánalmas.

Csobot Adélt várták

Természetesen mindenki leginkább a beválasztásával nagy vihart kavaró Csobot Adél előadására volt kíváncsi.

A fiatal lány éppen az őt ért támadások miatt rendesen odatette magát, Geszti Péter úgy fogalmazott, még életében nem látott olyan nőt, akin ennyi minden mozgott, és a nagykárolyi lányban megvan a tehetség, hogy „jobb legyen, mint egy színházi nünüke”.

A legtöbben a 24 éves Oláh Gergőt látnák már most a döntőben, a mentorok szerint is messze a legjobb teljesítményt nyújtotta. Így nem volt meglepő, hogy elsőnek szólították a továbbjutók közé.

Párbajozni pedig Fehér Zoltánt és Kvaka Andreát küldték a televízió előtt ülők, és végül az énekesnőnek kellett távoznia a versenyből, aki elkeseredésében azt nyilatkozta, a kudarc után inkább abbahagyja az éneklést.

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük