"Ez a nő tette tönkre a családunkat!" Zámbó Jimmy özvegye kíméletlenül visszavágott
A bíróságon csatázik tovább Hulé Éva és Zámbó Edit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy tragikusan fiatalon és váratlanul bekövetkezett halála kétségkívül az ezredforduló utáni évek egyik legrejtélyesebb ügye, amelynek részletei immáron több mint tíz éve foglalkoztatják élénken a közvéleményt.

Hulé Éva
Zámbó Edit

A 2001. január 1-jén történteket a rendőrség hivatalosan lőfegyverbalesetként könyvelte el, ebbe azonban sokan képtelenek voltak belenyugodni, ami teljesen érthető, hiszen az imádott sztárok elvesztését nehéz feldolgozni.

Megváltoztatta vallomását

Az állóvizet tavaly augusztusban Hulé Éva kavarta fel, aki egy több órás kihallgatás során megváltoztatta évekkel ezelőtt tett vallomását, azt állítván, hogy jelen volt a helyszínen, sőt, azt is látta, hogy kinek a kezében sült el a Beretta.

Az 55 éves szemtanú megváltoztatott vallomása szerint - a korábbi hamis tanúzásért akár több év börtönt is kaphat - az énekes feleségének kezében volt a pisztoly, ami kioltotta Zámbó Jimmy életét.

A tolószékkel közlekedő asszony tehát végső soron gyilkossággal vádolta meg Zámbó Editet, a tavaly nyári feljelentés alapján pedig emberölés gyanúja miatt indult új nyomozás - mindezt azonban nem tűrhette szó nélkül Jimmy özvegye.

Kártérítést követelnek

Mint Zámbó Edit a Blikknek elmondta, sértőnek tartja Hulé Éva valótlan állításait, amelyek miatt családja zaklatásoknak és megalázó kellemetlenségeknek lett kitéve, ezért ötmillió forint nem vagyoni kártérítést követelnek Hulé Évától.

A tárgyalás első napján azonban csak Zámbó Edit jelent meg, Hulé Éva ugyanis amputált lábára és rossz anyagi helyzetére hivatkozva nem ment el a bíróságra, ezért a következő tárgyalásra Hulé kérésének megfelelően a lakásán kerül sor.

Hulé Éva mellesleg azt nyilatkozta a Blikknek, sosem mondta Zámbó Editre, hogy gyilkos, vallomásához viszont ragaszkodik - Zámbó Jimmy özvegye szerint azonban nemcsak legyilkosozta, hanem azt is híresztelte róla, hogy a gyermekeivel nem törődik rendesen.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük