Zámbó Jimmy testvére perli A Király készítőit: Marietta szerint édesanyját tönkretette a sorozat lelkileg
Zámbó Marietta azt nyilatkozta, eddig bírt csendben maradni a testvéréről szóló sorozat kapcsán.

a-király-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Zámbó Jimmyről szóló sorozat, A Király 2022. november 16-án debütált az RTL streamingfelületén, az RTL+-on. A produkció immár a nyolcadik epizódjánál tart, a készítők minden rész előtt feltüntetik, igaz történetek és hazugságok alapján írták meg a forgatókönyvet.

A szériában nem csak az énekes, hanem az egész Zámbó család feltűnik. Többek között Zámbó Jimmy nővére, Marietta is, akit Rainer-Micsinyei Nóra alakít. 

Zámbó Marietta A Királyról

Zámbó Marietta eddig nem nyilatkozott a sorozat kapcsán, a Borsnak mondta el, úgy érzi, a színészek méltatlan módon formálták meg rokonait, ezért úgy döntött, perelni fog.

Zámbó Marietta a Mokkában.
Zámbó Marietta a Mokkában.
Fotó: TV2/Mokka

- Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt, és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg - kezdte a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Zámbó Jimmy édesanyja 96 esztendősen 2022 végén hunyt el. A Királyban Csoma Judit formálta meg Anna nénit. Marietta elmondta, édesanyja egyáltalán nem olyan volt, ahogy a sorozatban láttatták. 

- Édesanyánk világ életében úrinő volt, és soha életében nem dohányzott, és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. 

Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna, és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm!

- Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették.

Jelenet az ominózus epizódból. Az Anna nénit játszó Csoma Judit ül az asztalfőn.
Jelenet az ominózus epizódból. Az Anna nénit játszó Csoma Judit ül az asztalfőn.
Fotó: RTL/A Király

Személyiségjogi pert indít az ügyben, úgy érzi, nemcsak anyja, hanem testvére, Zámbó Jimmy nimbuszát is a sárba tiporták.

Anna néniről Zámbó Krisztián is említést tett a Palikék Világa by Manna vendégeként. Ő is arról számolt be, hogy az ominózus epizód után inkább hanyagolta a sorozatot, ugyanis nagymamája sosem cigarettázott, vagy evett úgy, ahogy a képernyőn látta.

Zámbó Jimmy első felesége

Tizenéves koruk óta ismerték egymást, Vera bátyja és Jimmy barátok voltak. Az énekes számára Vera azt követően is nagyon fontos maradt, amikor az férjhez ment, és született két gyermeke. Miután Vera elvált, Zámbó Jimmyvel egymásra találtak. 

Cover-fotó: RTL/A Király

Ezt is szeretjük