Zámbó Krisztián párja áttetsző ruhában táncolt: Zsuzsika a Sztárban Sztár színpadán lélegzetállítóan nézett ki
Zámbó Krisztián menyasszonya, Zsuzsika is színpadra lépett a Sztárban Sztár nyolcadik évadának ötödik adásában.

zsuzsika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022. február 6-án startolt el a Sztárban Sztár nyolcadik évada, amelyben ismét 12 híresség szállt harcba egymással az ország legsokoldalúbb művésze címért. 

Íratlan szabály, hogy minden szezonnak van egy ügyeletes bohóca: a hetedik évadban Curtis produkciói dolgoztatták meg a rekeszizmokat, 2017-ben Pápai Joci garantálta a könnyfakasztóan vicces pillanatokat.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika a Sztárban Sztárban

Idén Zámbó Krisztián felel a humorért. Először Csepregi Évaként, a múlt héten az I’m Too Sexy című sláger előadójaként nevettette meg a közönséget. Az ötödik adásban azonban komoly feladatot kapott, az idén januárban elhunyt Meat Loaf bőrébe kellett bújnia.

zámbó
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Az előadó leghíresebb slágerét adta elő. Az 1993-ban kiadott I’d Do Anything for Love (But I Won't Do That) 28 országban landolt a slágerlisták élén, és a következő évben két Grammy-díjat hozott az énekesnek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mint minden produkciónál, a műsor készítői most is az eredeti klipet álmodták újra a színpadon. A kisfilmben Meat Loaf szörnyalakban tűnik fel, és a gyönyörű modell, Dana Patrick lejt táncot körülötte. A meghódítandó hölgy a Sztárban Sztárból sem maradhatott ki, Zámbó Krisztián menyasszonya vállalta ezt a szerepet.

Zsuzsika 15 évig versenyszerűen tornázott, így nem meglepő, hogy mindenkit lehengerelt a színpadi mozgásával. A megjelenése is lélegzetelállító volt, egy hófehér, áttetsző anyagú ruhában lépett színpadra.

A dal után Zsuzsika elárulta, rettenetesen izgult, hogy minden jól sikerüljön. Végül kiderült, teljesen alaptalan volt a félelme, Zámbó Krisztián a zsűrinél és a nézőknél is tarolt: előbbi maximum pontszámmal jutalmazta az alakítását, utóbbi megszavazta az est győztesének, így automatikusan továbbjutott a következő fordulóba. 

Deutsch Anita flitteres ruhában a Dancing with the Starsban

Kinizsi Ottó a Dancing with the Stars második évadának második helyezettjeként végzett, de a parketten nem csak őt láthatták a nézők, két adásban a felesége, Deutsch Anita is részese volt a koreográfiának. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös volt, valamint további sztárokat is láthatsz flitteres ruhában.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük