Zámbó Krisztián sokat változott a 2012-es X-Faktor óta: rengeteg izmot felpakolt magára
Zámbó Krisztián izompacsirtaként pózol az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Krisztián édesapja révén már gyermekkorában megtapasztalhatta, milyen a figyelem középpontjában élni. 2012-ben határozta el, hogy kilép az árnyékából, és megmutatja tehetségét énekesként. Az X-Faktor harmadik évadában ismerte meg ezt az oldalát a közönség, életének alakulását pedig azóta is nyomon követhetjük a kamerák előtt és a közösségi médiában.

A tehetségkutató színpadára átlagos testalkattal állt ki, azonban ez mára a múlté: immár izompacsirtaként szelfizik az Instagramon. 2019-ben a szemfüles rajongók kiszúrhatták, hogy megszabadult egy pár kilótól, ám év eleje óta még komolyabban veszi az edzést és az életmódváltást.

Zámbó Krisztián izompacsirta lett

Januárban tökélte el, hogy megizmosodik, kisvártatva nyakába is vette az edzőtermeket, hogy kolosszussá gyúrja magát. YouTube-csatornáján meg is mutatja, melyek a kedvenc gyakorlatai: hatalmas súlyokat emel, bokszol, de a kardiót sem hanyagolja. 

zámbó-krisztián-1
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, Instagram/Zámbó Krisztián

Edzője segítségével fél év alatt komoly eredményt ért el, muszklija legalább kétszer akkora, mint volt, de a vállán is látszik a kondizás. Követői sem mentek el szó nélkül új külseje mellett. Sokan tartják példaképüknek a sztárt, az ő sikertörténete ad erőt saját céljaik eléréséhez. 

Azért nem csak kőkemény sportolásból és diétából áll az élete, az oldalán meggyőződhetünk arról is, hogy tehetséges hobbiszakács. Nem vonja meg magától a finom falatokat, olyan fogások szerepelnek a repertoárjában, mint a steak vagy a magyaros pörkölt.

Zámbó Adrián is átalakult

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián hatéves volt, amikor édesapja tragikus hirtelenséggel és tisztázatlan körülmények között elhunyt. Adriánra mindenki csak úgy emlékszik, mint a kicsi, duci Zámbó fiúra. Valóban sokáig túlsúlyos volt, ám 2018-ban komoly fogyókúrába kezdett. 

Ezt is szeretjük