Zámbó Jimmy halála előtt lakást akart venni Berninek: kollégája csak most beszélt erről
Delhusa Gjon egy eddig még nem hallott történetet osztott meg Zámbó Jimmyről.

zambo-jimmy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy és Delhusa Gjon a hetvenes-nyolcvanas évek óta ismerték egymást, amikor a Király még éjszakai bárokban énekelt. 

Az utóbbi egyik legszebb közös emléke, egy közös dal, amit a tiszai árvízkárosultak megsegítésére énekeltek együtt. Ez a közös munka összehozta a két énekest, barátok lettek. 

Zámbó Jimmy és Berni

Delhusa Gjon többször vendégeskedett családjával Zámbó Jimmy otthonában hétvégi ebéden. 

zambo-jimmy-delhusa-gjon
Fotó: RTL/Fókusz

- Én is családos ember voltam, ő is. Nekem is három fiam volt, neki is. Valahol megtaláltuk a közös pontot. Én már régóta motoroztam, aztán ő is elkezdett, ez is egy közös szál volt - mesélte a Fókusznak Delhusa, aki egy eddig nem hallott sztorit is mesélt.

Akkoriban jól menő magánkiadója volt, a kétezres év végén szóba került, hogy Jimmy további lemezeit ő adná ki. Egy decemberi napon, a halála előtt nem sokkal Zámbó Jimmy késő este felkereste, és előleget kért tőle, amire azonnal szüksége lett volna. 

delhusa-gjon
Fotó: RTL/Fókusz

- Akkor én rögtön igent mondtam, lementem a széfbe, és felhoztam neki. Gyakorlatilag ez már majdnem szilveszterkor volt, és kérdeztem, mi ilyen sürgős. Hát új autó és új Merdzsó

és amúgy is valami Berninek lakást kell venni, és neki azonnal szüksége van egy nagyobb összegre

- elevenítette fel azt az estét Delhusa. 

Ő megörült neki, hogy akkor a Delhusa Reckords lesz Jimmy következő lemezkiadója, ám a Király néhány nappal később meghalt, a lemezek sosem készültek el, Delhusa Gjonnak az előleget veszteségként kellett elkönyvelnie. 

Arról is beszélt, hogy Zámbó Jimmy életének utolsó időszaka egyáltalán nem alakult fényesen. 

- Nekem el is mondta, hogy elkezdtek nem úgy menni a dolgok, ezért is hitte azt, hogy a Delhusa Recordsnál valami újnak lesz a részese, és változtatni akart. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról, hogy ki is az a Berni, akinek Zámbó Jimmy nem sokkal a halála előtt lakást akart venni, Delhusa nem beszélt. A kommentelők közül sokan Gregor Bernadett nevét írták le, akiről Zámbó Krisztián, az énekes legidősebb fia Lakatos Levente podcastjában azt mondta, nem csak pletyka, hogy együtt volt az apjával. Könyvében is célzott egy színésznőre, aki miatt az apja el akart válni.

- Ez nem volt kérdés, én tudom, Gregor Bernadettről beszélünk. Persze, őnekik volt viszonyuk. (…) Ő tagadja ezt a dolgot, de én a saját szememmel láttam, hogy egyszer Gregor Bernadett-tel apu együtt volt.

gregor-bernadett
Fotó: RTL/Fókusz

Gregor Bernadett 2012-ben a Hot! magazinnak azt mondta: „Akármi is történt közöttünk, az kizárólag Jimmy és az én magánügyem. Csak ketten tudjuk, hogy mi zajlott a négy fal között.” Gregor Bernadettet a Fókusz is megkereste Delhusa Gjon állítását követően, ám a színésznő nem kívánt nyilatkozni. Annyit üzent a nézőknek: ha kíváncsiak rá, mi történik vele, menjenek színházba. 

Zámbó Jimmy felesége, Vera

Jimmy és Csoma Vera tizenéves koruk óta ismerték egymást, a lány bátyja és a későbbi sztár barátok voltak. Vera férjhez ment, született két gyermeke, majd elvált. 21 éves volt, amikor Jimmy 18 évesen udvarolni kezdett neki.

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük