Zámbó Jimmy legkisebb fiának új párja van: Adrián és Bianka másfél hónapja vannak együtt

Zámbó Adrián szeptemberben még csalódásáról írt, pár hónappal ezután talált rá újra a szerelem.

zámbó-adrán-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Adriánnak új párja van. Bár Zámbó Jimmy legkisebb fia féltve őrzi magánéletét, párkapcsolatait igyekszik megóvni a nyilvánosságtól, ezúttal mesélt arról, ki hódította meg a szívét.

2022 szeptemberében az Instagramon egy posztban árulta el, nehéz időszakon van túl. Szerelmi csalódás érte, bánatában enni sem tudott. 

Zámbó Adrián párja

Végül épp a csalódás motiválta, hogy életmódot váltson. Ennek eredményeképp 30 kilótól szabadult meg, immár másfél hónapja pedig a szerelem is rátalált. Először beszélt új választottjáról.

zámbó adrián
Fotó: RTL/Fókusz

- Féltve őrzöm a magánéletem, de annyit elmondhatok, hogy már körülbelül másfél hónapja vagyunk együtt Biankával. Nem akartunk nagy hírt generálni belőle, ugyanakkor tudtuk, hogy előbb vagy utóbb úgyis mindenki megtudja, hogy együtt vagyunk - fogalmazott a Ripostnak.

Hozzátette, nagyon friss még, ami köztük van, de úgy érzi, kiegyensúlyozott, harmonikus párt alkotnak. Minden szép, kerek egész az életében.

Zámbó Jimmy háza napjainkban

22 évvel édesapja elhunyta után legkisebb fia engedett bepillantást a kétszintes házba. Zámbó Adrián az édesanyjával a mai napig ott él Csepelen. Képes összeállításunkban mutatjuk kívül-belül, szobáról szobára Zámbó Jimmy csepeli otthonát.

Ezt is szeretjük