Most beszélt róla először! Zalatnay Sarolta több gyermekét is elveszítette
Vallomás
Zalatnay Sarolta a Frizbiben mesélt megpróbáltatásairól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta számtalan megpróbáltatáson esett át: 12 évvel ezelőtt a rákkal kezdett megküzdenie, majd börtönbe került. A Frizbiben egy olyan tragédiájáról mesélt, ami nem köztudott.

A 66 éves énekesnő több gyermekét is elveszítette, miközben nagyon vágyott arra, hogy anya legyen.

Több gyermekét is elveszítette

- Az elmúlás mindig foglalkoztatott. Úgy gondolom, hogy az eleje és a vége az életünknek meg van írva. Hogy közte mit csinálsz, az rajtad múlik, és én sokszor nem úgy csináltam, ahogy kellett volna - kezdte a mesélést a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi adásában.

Mint mesélte, volt egy időszak, amikor mindent megtett azért, hogy gyereke legyen, ezért hormonkezeléseken is részt vett, amivel felborították a szervezete működését. Később az orvosok is azt mondták neki, a beavatkozások valószínűleg közrejátszottak abban, hogy 12 évvel ezelőtt rákos lett.

- Amikor hatszor próbálkozol, és mindig 12 hét után elmegy a baba, az lelkileg és minden szempontból is rettenetes. Az orvosok szerint fizikálisan annyira megvisel, hogy ha még hajlamod is van a családi örökségben arra, hogy ezt a gyilkos kórt örököld, ezekkel a hormonális kezelésekkel még elő is segíted. Semmit sem kapsz ingyen a sorstól vagy a természettől vagy a Jóistentől sem! - mondta.

Saját gyermeke nem született, de második férje, Benedek László lányát örökbe fogadta, és a sajátjaként nevelte. Nikolett, aki ma már 24 éves, az anyjaként tekintett Zalatnay Cinire.

50 éves jubileumi koncert

Az elmúlás gondolata azért is foglalkoztatja, mert már öt évtizede a színpadon áll, a közelgő 50 éves jubileumi koncertjére készül.

Énekesnőként továbbra is energikusnak érzi magát, de az kicsit zavarja, hogy a fiatalos életérzéshez már nem tartozik fiatalos külső, lejárt a miniszoknyák ideje. Ezért is gondolkozott el azon, hogy talán ideje lenne elköszönni a színpadtól, de a jubileumi koncertet egyelőre nem hívja búcsúkoncertnek.

Fotó: Frizbi Hajdú Péterrel, főkép-fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük