Zalatnay Cini egy 34 éves színészt is meghódított! Ezzel hívta fel magára a figyelmet
Zalatnay Sarolta egy régi dalával hódított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta Add vissza a babaruhát! című dalával meghódította Elijah Wood színészt is.

Az énekesnő figyelmét a TV2 Aktív című műsorának stábja hívta fel arra, hogy a 34 éves hollywoodi sztár DJ-ként az ő 1980-as számát is játszotta egy nagy bulin.

Ezzel hívta fel magára a figyelmet

A Gyűrűk Ura-trilógia Frodója a forgatások mellett köztudottan éveken át DJ-ként is tevékenykedett, a bakelitlemezek lelkes gyűjtője. Egy bulira Zalatnay Sarolta Add vissza a babaruhát! című dalát is beválogatta a lejátszott számok közé. Valamiért megfogta, de valószínűleg nem tudta, hogy egy híres magyar énekesnő 35 évvel ezelőtti slágere.

- Ennek én baromira örülök, mert azért nem rossz, hogy ezt a dalt Hollywoodban meghallod egyszer csak egy ilyen nagy bulin. És ez a fiú, ez a gyűrűkurás hobbit állítólag nagyon népszerű, és imádják a fiatalok - mondta Zalatnay Cini a FEM3 Café ma reggeli vendégeként. 

Büszkeség töltötte el, hogy éppen az ő dalára esett  Elijah Wood választása, és szeretné felvenni a kapcsolatot a világsztárral.

- Nem méreggel meg haraggal, de mivel egyértelműen felismerhető a hang, ezért szerzői jogok járnak érte. Ha megegyezünk, és még anyagi javak is jönnek belőle, akkor semmi gond - árulta el.

Fotó: FEM3/FEM3 Café, főkép - RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük