Nem tudnak elszakadni egymástól! Újra együtt a magyar színészpár
Xantus Barbara és férje, Szurdi Miklós nem tud elszakadni egymástól, újra együtt vannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara nem egyszerű eset. Mindezt nem csak az az ember mondja róla, akivel több mint 20 éven át együtt élt és minden titkát megismert, hanem maga a színésznő sem igyekszik jobb fényben feltüntetni önmagát.

Férjével, Szurdi Miklóssal másfél éve költöztek szét, életüket azonban most is összekötik gyermekeik és a színház.

Együtt, de mégis külön

Bár a magánéletben különváltak az útjaik, az egy percig sem volt kérdés, hogy Xantus Barbara és Szurdi Miklós ezentúl is együtt szeretnének dolgozni. A pár húszévnyi házasság után 2011 szeptemberében költözött szét.

A színésznő nem csupán szerelmét és gyermekei apját találta meg a színész-rendezőben, hanem tanítómesterét is. Jelenleg egy különleges estre, három egyfelvonásos darab bemutatójára készülnek a Bethlen Téri Színházban. Harmonikus kapcsolatuk alapja az, hogy tökéletesen kiismerték egymást ezalatt a 20 év alatt.

- Ő bonyolult, folyton marcangolja, keresi magát, folyton elégedetlen, mástól és magától is többet akar, szóval Barbara egy bonyolult ember - összegezte véleményét a rendező.

A párnak két gyermeke van, a 10 éves Balázs Benjámin és a 16 éves Panna. Egyre inkább úgy tűnik, a gimnazista lány is a színészi pályát választja, melynek a szülők nem feltétlenül örülnek.

Egy szerelem három stációja

Mint mondták, jobban támogatták volna a 9 éves terveit, amikor is még szobafestő-mázoló szeretett volna lenni. Azt azonban nem tagadják, lányuk tehetséges és van keresnivalója a szakmában, ám féltik tőle, mivel nem könnyű boldogulni.

Xantus és Szurdi éppen a Kávécsarnok című estre készül, mely egy Szép Ernő és két Molnár Ferenc darabon nyugszik. Ahogy a rendező fogalmazott, a három darab igazából egy szerelem fázisai és valójában nem három nőről és férfiról szól, csupán egy párról.

Mint mondták, a magánéletben számukra már nincs több felvonás, azonban szeretnének még hosszú évekig együtt dolgozni. A színésznő most managernek tanul egy főiskolán, ugyanis minden álma, hogy létrehozhasson egy színházat, melyben Szurdi Miklós lenne az igazgató.

Ezt is szeretjük