Xantus Barbara szakított 13 évvel fiatalabb párjával - Az esti műsorban mesélt róla először
Xantus Barbara az ATV Spirit esti műsorában mesélt arról, hogy szakított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara szakított 13 évvel fiatalabb párjával, akiről először másfél évvel ezelőtt beszélt. Az 52 éves színésznő erről először az ATV Spirit Húzós című műsorában mesélt - szúrta ki a Blikk

- Úgy döntöttem, erről nem nyilatkozom. Nyilván volt egy ideig, de egy idő után senkit nem érdekelt, hogy van vagy nincs - mondta a Turay Ida Színház művésznője a műsorban. 

A szakítás okairól és részleteiről nem beszélt, de annyit elárult, a kor nem számít, és jól érzi magát egyedülállóként is. 

xantus-barbara2
Fotó: ATV Spirit/Húzós

Xantus Barbara 2019 májusában azt mesélte a Story magazinnak, hogy hat évvel a válása után bátorságra volt szüksége ahhoz, hogy belemenjen egy új kapcsolatba. A 16 év korkülönbségről azt mondta, elképzelhetetlennek tartja, hogy a kora miatt szakítson valakivel. 

- A volt férjem, Szurdi Miklós 17 évvel idősebb nálam, tisztelem, szeretem, becsülöm, felnézek rá. És az volt a meglepő, hogy mindezt Mr. D mellett is érzem. Pedig nem gondoltam, hogy partnerek tudunk lenni, hogy felnézek majd rá. És mégis, ez a tabu, ez az előítélet elmúlt belőlem a szürke ruhákkal és a visszahúzódó élettel együtt. Mellette nyitottabb lettem - vallotta be akkor a hetilapnak. 

xantus-barbara
Fotó: ATV Spirit/Húzós

A titokzatos férfiról idén tavasszal annyit árult el, hogy nem szakmabeli, nem házas, nincsenek gyerekei, és állítása szerint nem is szeretne, a munkája miatt sokat utazik külföldre. Egy vidéki, gyerekeknek rendezett tehetségkutatón találkoztak, és a színésznő nem gondolta volna, hogy a találkozásból komoly kapcsolat lesz, de a férfi kitartóan udvarolt. 

Xantus Barbara egykor és ma

Xantus Barbarát akkor zárta szívébe az ország, amikor 1991 októberében elindult a Família Kft. A Szép Krisztát alakító fiatal színésznő ekkor csupán 24 éves volt. Az 52 éves sztár rengeteget változott az elmúlt években: míg a sorozatban vörös tincsekkel hódított, napjainkban már sötétbarnára festeti a haját, ami teljesen más karaktert kölcsönöz az arcának.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük