Xantus Barbarának már az első napján távoznia kellett az RTL műsorából
Xantus Barbara a bemutatkozó napján kiesett A Konyhafőnök VIP-ból.

xantus-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara is úgy döntött, megméretteti magát az RTL gasztroműsorában. Fia, Balázs szerepelt 2017-ben A Konyhafőnök Juniorban. 

A színésznő-énekesnő A Konyhafőnök VIP hetedik évadában mutatkozott be szerda este. 

Xantus Barbara A Konyhafőnök VIP-ban

- Azt ígértem egyszer az anyukámnak, hogy nyitok neki egy kávézót, ami persze családi lesz, együtt leszünk. Anyu mindig azon nevet, hogy most már igyekezzek, mert ő lassan 80 éves. Álmodozni azt tudok! Azt tanultam a volt férjemtől, hogy álmodni nagyot kell. Ebben én is hiszek - mondta az 55 éves sztár, aki Szurdi Miklós rendezőre utalt.  

xantus-barbara
Fotó: RTL/Tulok András

Xantus Barbara a bemutatkozó főzés után nehezen boldogult a közös feladatban a hal elkészítésével. A kulisszák mögött elismerte, hogy valahogy sikerült kibeleznie és letépkednie a pikkelyeket, ami nem ment szépen, de örült, hogy egyáltalán meg tudta csinálni. 

- Ó, mit csinálsz? Széttrancsírozod a halat! Nézd meg! Már szétszakítod a halat, belevágtál, nem figyelsz. A precizitás nagyon fontos! Bízom benned, de nem nagyon bizalomgerjesztő, amit látok - mondta neki az asztalához lépő Rácz Jenő. 

xantus-barbara-konyhafonok
Fotó: RTL/Tulok András

A szerda esti adás végén Xantus Barbara, Hajmásy Péter és Elek Péter álltak a veszélyzónában. Közülük a Família Kft. egykori sztárjának kellett már az első napján távoznia A Konyhafőnök VIP-ból. Kissé csalódottan, de hálásan távozott.

- Nyilván nem öröm egy versenyből az első nap hazamenni, de azért tanultam ma is valamit magamról: továbbra is azt, hogy tudok küzdeni. Mindenkinek, aki részt vett benne, ajándék, ez a jó szó.  

Kárász Zénó, a Família Kft. sztárja

Kárász Zénó alakította Szép Ádámot. Az akkor 22 éves fiatal színész egy szempillantás alatt a hölgyrajongók kedvence lett, magas testalkatáért, jóképű vonásaiért és laza szövegéért egyaránt odáig voltak. Friss képén is irtó sármos deresedő hajával - balról a második ő a felvételen.

Cover-fotó: RTL/Tulok András

Ezt is szeretjük